3
Domaći fudbal

DEFNITIVNO: Partizan pred derbi dobija novu upravu!

Objavljeno: 06.09.16 u 18:03

Saga oko novog rukovodstva fudbalskog kluba Partizan ulazi u završnu fazu.

Aktuelna vlast je i zvanično izabrala svog kandidata. To je, kao što se i očekivalo, Milorad Vučelić. On će „stati na crtu“ nekadašnjem direktoru „crno-belih“ Nenadu Bjekoviću.

A SADA MALO KOD NJIH: Crno-beli u Rumuniji

„Utakmica“ Bjeković – Vučelić će odlučiti dalju sudbinu kluba iz Humske.

Odlučeno je i ono na šta se mesecima čeka, a to je datum konačne sednice i izbora za prvog čoveka kluba. Partizan će, dakle, novog predsednika dobiti u sredu, 14.septembra, što je samo tri dana pred 152. večiti derbi.

Sledeća sedmica će, bez sumnje, biti jedna od najnapetijih za navijače Partizana. Ono što se desi u periodu od 14. do 17. septembra direktno će uticati i na bližu, ali i na dalju, budućnost fudbalskog kluba Partizan.

0
0

3 Komentara

  1. Posle se čudi veliki vodja sto mu pogrdno skandiraju na utakmicama,a sam doprinosi da se njegovi poltroni uvlače u klub…

    0
    0
    Odgovori
  2. Vucelic nikako nije za to mesto, to pripada sportistima a ne biznismenima, to bi trebalo biti jasno, pa cak im i zakonom nekim novim zabraniti takve opcije ulaska u klub, samo sponzorski mogu pomoci klub za koji navijaju, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter