5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLIŽI SE RASTANAK? Zvezda ostaje bez pouzdanog fudbalera

Objavljeno: 06.09.16 u 10:14

Izraelski tim želi fudbalera Crvene zvezde po svaku cenu.

Prelazni rok za Crvenu zvezdu, po svemu sudeći, nije završen. 

Naime, kako prenosi „Sportski Žurnal“, Mihailo Risitć, fudbaler crveno-belih koji se trenutno privikava na poziciju levog beka, nalazi se na korak od odlaska iz Crvene zvezde.

Ristićeva prodaja ne bi bila ni razmatrana, da Milan Ćalasan nije blokirao račun kluba, a UEFA Zvezdi naložila da klub Ćalasanu isplati ono što mu je dodelio Sportski sud u Lozani.

Za Ristića je od ranije zainteresovan Makabi iz Tel Aviva, a nova informacija glasi da su Izraelci spremni da daju 2,2 miliona evra uz 20% narednog transfera kako bi sjajni univerzalac obukao dres „Ponosa Izraela“. Problem su bankarske garancije, ali ukoliko ih Crvena zvezda dobije, nema sumnje da će i Ristić napustiti Marakanu.

NEKI NEOTKRIVENI DETALJI: Oproštajne reči Aleksandra Kataija od Crvene zvezde (VIDEO)

 

 

0
0

5 Komentara

  1. da vam kazem nesto ja sam zvezdas ali boli me to sto nas godinama lazu nije sve onako kako kazu verujte mi u zvezdi su znali ko je tuzio i niko nije glup da poveruje da bi zvezda koja duguje mogla dobro da prodje protiv nekog kome se duguju milioni i ne verujem da bi ristica sacuveli jer su gladni para decka bi mogli da prodaju za veci novac kada bi ga sacuvali ako bas toliko vole zvezdu neka se isprse i daju calasanu novac imaju ga i ne bi ni osetili neko vreme dok ne prodaju nekog i vrate ga opet sebi sto mi ne bi smetalo ovako nam mazu oci prodaju nam najbolje igrace koji mogu da donesu veliki novac u buducnosti i smanjili bi dobar deo duga ovako nikad nece teryic uopste nije covek za zvezdu….

    0
    0
    Odgovori
  2. Пуна подршка Терзи.Не заборавимо пре њега клуб је био пред гашењем.

    0
    0
    Odgovori
    • legendo, malo si se zabunio … ili … ti se pricinjava TRULA-PREZADUZENA zvezda je bila pred gasenje sve do one noci kad vucic u RUPU u ponoc upade !!! prvo covic ( covek sumnjive proslosti i sadasnjosti…kad je doslo do zamora, zasicenja …a da se narod ne seti…vuci ga promenii) a onda na covicevo mesto terzica dovede (kao provereni covek u tim poslovima…sa poternice a i da bi sud izbegao je odlicna zamena) KO JE SLEDECI.?! terza i ostali samo zadate poslove … zavrsavaju i potpis-paraf stavljaju. legendi i ostali istomisljenici…zar stvarno mislite za: ovoliko DUGA i GODINJIH TROSKOVA POSLOVANJA … za ove 4 godine … terzic u svemu tome nesto radi i znaci … ( do te noci DUG je bio preko 100 miliona ER-a … da nastavi sd zvezda da zivi i njeni klubovi … godisnje trose bar jos cc 35-40 miliona ER-a u ove 4 godine) I TRULEZA u sdcz i njenim klubovima … da su covic i terzic toliko finaiski strucnjaci-mocnici … da su toliko sposobni i imaju toliko znanja i uticaja ( covic masimnski inznjer a terza neki vajni DR. ko zna cega i kog fakulteta…), jedino sto su do sada pokazali … je da su ljudi koji su laki za zloupotrebu za rad licnih interesa…o kojima mediji pisase … zveda se u zivotu odrzava samo zahvaljujuci vucicu jer vucic ima moc … pa sam terza i dzajic kao i covic to izjavama potvrdise … to sto vucic njih i partizan koristi …. da bi uradio to sto radi … je svakom jasno a pogotovo medijima … koji ISTINU i STVARNU SLIKU ISRIVLKJUJU … koji mu u svemu tome obolno pomazu. legendo i ti to znas … ALI … se pravis lud jer ti to … tako … odgovara iz bilo kog razloga …

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter