1
Ostali sportovi

VOJVODINA ISPALA IZ KUPA EHF: I to od predstavnika Luksemburga!

Objavljeno: 05.09.16 u 12:30

Šampion Srbije eliminisan je od ekipe iz Luksemburga. Bruka ili realnost srpskog rukometa?

Rukometaši Vojvodine, reklo bi se, dominantno su osvojili titulu u Srbiji, ali su izgleda, u Evropi čak i ekipe iz Luksemburga bauk za Novosađane. To valjda dovoljno govori o našem rukometu.

Vojvodina je već u prvom kolu Kupa EHF eliminisana od luksemburškog Kerjenga. U prvom meču bilo je 31:30 za ekipu iz Novog Sada, ali je revanš doneo šokantan trijumf rivala od 28:25, što ga je odvelo u drugo kolo.

Ni Metaloplastika se nije proslavila, već je poražena na svom terenu od Kaspije sa 30:24, a revanš se igra za sedam dana u Rusiji.

Srpski rukomet nikako nije na dobrim nogama, naprotiv, pada sve niže.

0
0

1 Komentara

  1. Propali nam rukomet, fudbal i vaterpolo (klubovi). Kosarka i odbojka jedva opstaju… Jasno je da drzava nema para da ih finansira, stavise crpi iz njih i ono malo sto je ostalo. Jasno je kao dan da nekima ne odgovara ni da se ti klubovi privatiziju, jer jedino u ovom obliku drzavne svojine (svacije , a nicije) mogu da mesetare i kradu nekaznjeno. Strasno je koliko smo propali u poslednjih 25 godina zbog lopova na svim nivoima drustva i drzave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter