0
Evropske lige

KO BI TO MOGAO BITI? Rekao je predsedniku da ima najveća m**a i izazvao zemljotres! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.16 u 13:14

Verovatno najluđa izjava ovog leta.

Možete li zamisliti da neki igrač u Srbiji svoj predsedniku, sadašnjeg ili bivšeg kluba kaže da ima najveća m**da na svetu? Iako smo se svačega nagledali i naslušali, nekako, na to nismo navikli.

Nisu ni Francuzi, zato su je izjava Hatema Ben Arfe izazvala veliku pažnju javnosti u zemlji ‘galskih petlova’. Tačnije, nije to bila izjava, već razgovor sa predsednikom Nice Žan-Pjerom Rivijerom, sve posle bombastičnog transfera poslednjeg dana prelaznog roka.

U pitanju je dolazak Marija Balotelija u Nicu, iz koje je Ben Arfa otišao U PSŽ ovog leta, ali koju i dalje pomno prati.

OPŠTA ŠORKA: Turci odlepili zbog poraza, pljuvali Kiprane, a pesnice letele na sve strane (VIDEO)

Čim je čuo za transfer Balotelija na Azurnu obalu, pozvao je predsednika Nice, bar kako prenosi francuski medij ‘Nis Matuen’, poručio mu sledeće:

– Predsedniče, samo vas zovem da vam čestitam na poslu koji ste obavili u prelaznom roku. Od svih predsednika klubova u Francuskoj, imate definitivno najveća m**a. Čestitam! – rekao je tom prilikom Ben Arfa.

Evo kako je Ben Arfa oporavio svoju karijeru u Nici, što sada želi da uradi Baloteli.

(Izvor: youtube / Teo CRi)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter