4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FANTASTIČNA SARADNJA: Kanga sjajno asistirao Obamejangu, baš su dobar tandem! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.16 u 11:33

Zvezdina uzdanica Gelor Kanga i najbolji afrički fudbaler Pjer-Emerik Obamejang odličan su tandem. Bar kada se radi o reprezentaciji Gabona.

Gelor Kanga nije toliko slavno počeo u Crvenoj zvezdi, iako je pokazao da ima ogroman kvalitet, još uvek stoji crna mrlja zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca.

Ipak, navijači crveno-belih se okreću unapred i veruju u njega, a on igrama i u nacionalnom timu najavljuje da može mnogo.

Pogotovo kada ispred sebe u napadu ima jednog od najboljih napadača današnjice Pjera-Emerika Obamejanga, kome je bio asitent u meču protiv Sudana.

Bio je to pokretač preokreta selekcije Gabona, koja je na kraju slavila sa 2:1.

(Izvor: youtube / True A 7)

(Izvor: youtube / Yahya Sat)

0
0

4 Komentara

  1. Grobaru do koske,,,derbi se bliži,,,vrlo brzo ćeš shvatiti gdje će ti biti ,,rasulo,,,možemo rasprodati čitav prvi tim vas će rasturiti i naša druga postava,,,ne znam sta ovi koji se bore za plejaut uopste rade na ovim sportskim portalima,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. „Fantasticna saradnja..“..samo, kada se vrati u ..tj. nece IMATI s’kim da igra i gde da se VRATI, SVE SU PRODALII tvorzic&Co. RASULLOOOO ili Sasuolooooo ISTOOOO JEEEE, VODI SVAKAKO I JEDNO I DRUGOOO U RUPUUUUU ILI PAKAOOOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Kolko li su tebe zvezdasi silovali,kad si imao toliko nesrecno detinjstvo i jos suroviju sadasnjost.Varnicis na sve strane a pises nebulozu do nebuloze,mozga nigde…i sto je najgore,smejes se sam sebi tim idiotizmima.Nema ti leka,mnogo si prolupao atek ces za 10-tak dana kad vas odvalimo u fudbalu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter