26
Domaći fudbal

ŽESTOK UDARAC ZVEZDI: Duhovi prošlosti proganjaju tim sa Marakane

Objavljeno: 04.09.16 u 14:55

Crveno-beli, zbog neodgovornosti ranijih uprava, zapali u veliki problem.

Taman što su na Marakani pomislili da se situacija koliko-toliko stabilizovala, pojavio se novi problem, koji, po svemu sudeći, teško da će biti rešiv.

Naime, Milan Ćalasan, menadžer Nikole Žigića u trenutku kada je visoki napadač sa Marakane otišao u španski Rasing iz Santandera, tužio je klub jer mu pripada polovina novca koji je Crvena zvezda dobila za Žigića.

Kako je Ćalasan spor dobio još 2011. godine, crveno-beli moraju da mu uplate 3,4 miliona evra, inače će ostati bez prihoda od učešća u Evropi.

 

Postavlja se pitanje da li ima kraja problemima na Marakani, i kada će oni koji su klub doveli u ovakvu situaciju za to i odgovarati?

0
0

26 Komentara

  1. ma nema cimanja izmislice vec vucic neka nova poskupljenja ko meso ,struja i to ce se resiti veoma lako ko i onih tridesetak sto je resio od 60 koliko je zvezdana imala duga

    0
    0
    Odgovori
  2. Šef Vučić vrlo lako će da sredi stvari,,,informacija iz sigurnih izvora,,,i ne samo to ,,,,još neka potraživanja će biti sređena,,a cujem da se sprema još jedan veliki sponzor iz Kine naravno šef Vučić je glavni kum tu,,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je to neodgovornost dosada[njih uprava,zašto ova nije vratila dug nego je samo ove godine kupila 20.invalida. Kao i u kvalifikacijama i ovde nepomaže veliki gospodar samozvani. Nema ovde Mažića,Ilića,Glođevića. Nepomaže naređenje Aleksandra velikog samozvanca bankama i firmama da moraju biti sponzori. Tek kada on ode videće se koje pare je rupa progutala. A 9.godina nije boda donela Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  4. BOOOMMMM..napalm bomba zVEZDU przi, a coks i tvorzic me za UD drziiiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Звезда и Партизан су покрадени у режији државних власти.Држава мора и треба да их разреши свих дугова.Како,тако да врате оно што су однели.

    0
    0
    Odgovori
  6. Sve stadione gradila je država. A vaša rupa. Treba da nosi ime čoveka koje i sagradio. KRCUN ARENA je pravi naziv. Naj veća glupost skupila omladina cigle za rupu. Hehe.

    0
    0
    Odgovori
    • samo se ti smej…al nemoj zaboravis vase legende..od predsednika pa sve do posleratnog sastava ekipe. cije li su oni uniforme nosili?

      0
      0
      Odgovori
  7. Kako partizan nema stadion ima eto Zvezda je svom stadionu dala ime svoje legende a partizan moze svoj stadion nazvati recimo Franjo Tudjman ili Bojan Radovanovic.

    0
    0
    Odgovori
    • Gancima pravio Dzaja himself, uz malu pomoc Tozovca i beogradske „manguparije“…a nas pravio Tudjman, Stepinac i Pavelic…sagradili ga u Zagrebu gde su i osnovali klub pa ga teleportovali u Beograd kao ubaceni element da ometa stubove srBstva. Otuda nam i ostala crna boja…od Pavelica! Leci se!

      0
      0
      Odgovori
  8. Reaguj Vucicu!!!
    Nadji bednih 3.4 miliona evra i isplati ih Calasanu pa ce ti Terza vratiti cim UEFA isplati zvezdi ovih 630 000 evra sto su zaradili od evrope u poslednjih 15 godina hahahahahahha

    0
    0
    Odgovori
  9. A sada ce mnogi odmah skociti na noge i poceti da vicu Terzo lopove,vrati pare itd..A cinjenica je sasvim drugacija,ovo su repovi od starih uprava. Sta vise ovo potice od mog najomiljenijeg bivseg fudbalera Zvezde,Pixija ali tako je…

    0
    0
    Odgovori
  10. A sta cemo sa Radovanovicem , Dzombomm Mateusom kada ce bukagije a grobari kukate na tudjoj nesreci a ne vidite vasu bedu dugic vam raste a nas polako silazi dole.Ni svoj stadion nemate stalno visite po tudjim vestima ali polako sada kada krene da se odmotava kolo kako ste osvojili sest titula bice bukagija i oduzimanja titula.

    0
    0
    Odgovori
  11. DUHOVI PROSLOSTI SAMO OPOMINJU … STA CE SVE … PROGANJATI TIM I LJUDE SA i OKO MARAKANE ZA ONO STO URADISE … U PROTEKLE 4 GODINE … !? ovo je sica od problema za 3,5 miliona ER-a … mozda i namerno iscenirano …KAD SE ZNA KOLIKI JE OGROMAN DUG I DA GODINAMA TRAJE (10-15 godina, kamate su odavno glavnicu premasile) PREMA BANKAMA … KOJE CUTE … JER IMAJU ODOBRENJE VLAsi , da sve to preko skupe usluge (najskuplje u okruzenju i evropi) od gradjana naplate… mediji na posao: sad ce se objaviti namera- interesovanje za zvezdine isluzene ili ispod svakog fudbalskog proseka … igrace, od fudbalskih evropskih velikana … nudeci na desetine miliona ER-a … a pri tom ce i u redove stajai … dok BANKOMAT radi … da bi ta famozna TRULA-PREZADUZENA zvezda (drzavni projekat) sve te navodne ponude (koje samo mediji iz rupe dobijeni) glatko odbijati…. niko vise POREZ, DUGOVE prema komunalnim – javnim preduzecima ( EPS-struja, grejanje, vodai kanalizacija, cistoca … ) NE PITA ili se o tome NE pise … sve UPLATE – ISPLATE su pod velikom sumnjom … kad se zna koliko ta TRULA-PREZADUZENA zvezda dnevno trosi … KO JOS NORMALAN VERUJE DA TA i TAKVA zvezda … bez KRIMINALNIH radnji zivi-posluje, opstaje …?!

    0
    0
    Odgovori
  12. Ne brinite sekundarci koji,bankomat u Nemanjinoj je pod mojom kontrolom!Kakav Calasan,kakvi na kraci,izmislicemo jos jedan Gasprom ako bude potrebno.

    0
    0
    Odgovori
  13. Obratite pažnju koliko će komentara da ostavi maloumnik do koske,samo sa novim nikovima.Ajmo idiote,sad,vreme teče…

    0
    0
    Odgovori
    • ma nije on jedini, nego svi grobari na ovom portalu koji vise mrze zvezdu nego sto vole svoj klub. pa su im krivi vucic, drzava kme kme kme
      a veoma brzo zaboravljaju sta se sve radilo dok je trajala njihova vladavina. zaboravljaju izjave soostvenih funkcionera, dmitrovica i ostalih. al pored svega se ne secam da su navijaci kukali na tadica i ostale dok im se stvari tim za evropu… al neka, rece terzic da ce zvezda biti prvak do 2019. pa dotle ce pola njih da se vesa u lipovackoj sumi od muke

      0
      0
      Odgovori
  14. Pa i drzavni bankomat mora da presusi jednom! Do potpunog bankrotstva drzave, samo da se ta nakaza od kluba ugasi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter