0
Fudbal

FOTO: Starsport

MUSLIN: Prilika da se iskupimo

Objavljeno: 04.09.16 u 13:57

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da ekipa želi da se iskupi za loše rezultate iz prethodnog perioda i da spremna dočekuje utakmicu protiv Irske, na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

– Dobro smo radili prethodnih dana , svi igrači su spremni. Na treninzima sam video ogromnu posvećenost, koncentraciju i želju da se pripreme i očekujem da se sve to vidi na terenu. Svi žele da se iskupe za ranije rezultate, a početak je veoma važan. Igrači su vredno radili, veoma su motivisani, svesni težine zadatka i velikih očekivanja. U svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo, jedva čekam da meč počne“, rekao je Muslin na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Srbije igraju u ponedeljak od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu protiv Irske, u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Selektor je rekao da je prezadovoljan radom igrača.

– Kod mene nikad nije bilo euforije, samo je postojala želja da uradim dobar posao i pripremim tim sa kojim želim da pobedjujem. Prezadovoljan sam ponašanjem, odnosom i radom igrača i spremno ulazimo u meč“, naveo je on.

Sa ekipom su trenirali Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić koji zbog suspenzija nemaju pravo da igraju protiv Irske.

– Raduje me da su sa nama bili i momci koji zbog kartona ne mogu da igraju. To takodje govori o jedinstvu koje vlada i atmosferi u kojoj dočekujemo start kvalifikacija. Irce smo dobro upoznali i sada je na nama da budemo pravi na terenu“, rekao je Muslin.

IVANOVIĆ: Naš zadatak je da ljudima vratimo veru u reprezentaciju

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter