2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

IVANOVIĆ: Naš zadatak je da ljudima vratimo veru u reprezentaciju

Objavljeno: 04.09.16 u 12:01

Bliži se prva utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. U Beograd dolazi Irska, koja je ostavila sjajan utisak na Prvenstvu Evrope u Francuskoj.

Velika su očekivanja od novog selektora i njegovih igrača.

– Za mene je ovo do sada najteža grupa u kvalifikacijama, ali mi živimo za uspeh. Znamo koliko je dug i težak put pred nama, a veoma je važno da dobro startujemo i ne nepravimo greške koje su nam se dešavale u nekim prošlim kvalifikacijama. Dugo nas nema u završnici velikih prvenstava, teško je gledati sa strane i biti svestan da nemaš mogućnosti da se pokažeš na velikom takmičenju, na koje se nismo plasirali i zbog nekih stvari koje su se događale u prošlosti a nisu zavisle od nas. Na nama je uvek najveća odgovornost i zaista ćemo učiniti sve da zaslužimo plasman, rekao je kapiten Srbije, Branislav Ivanović.

‘ORLOVI’ SLOŽNI: Posle vaterpolista i košarkaša, vreme je da i mi obradujemo narod u Srbiji (FOTOGALERIJA)

Vreme upoznavanja sa selektorom je prošlo, posle sedam dana rada sledi prvi meč na putu do Rusije.

– Ako uspemo da prenesemo na teren ono što smo radili minulih dana u Staroj Pazovi, verujem da će sve biti kako treba. Po meni pred nama je najteži rival u grupi, težak i veoma zahtevan protivnik i mnogo toga zavisiće od nas.

Poznaje dobro Irce, jer svi igraju u Premijer ligi a posebno izdvaja Longa.

BARD ŽIVADINOVIĆ: Igrači jedva čekaju da izađu sa starletama, a ove posle pišu memoare! (VIDEO)

– Oni imaju kontinuitet, poznajem dobro njihov stil i način igre.Uvek daju maksimum, sve nedostatke znaju da nadoknade velikom borbenošću. Long je veoma neugodan, jedan od onih koje nije lako čuvati. Zaslužuju veliki respekt i čeka nas veoma težak zadatak.

Igrači imaju podršku javnosti i pored ranijih neuspeha, ali kapiten zna da je sve oročeno.

– Podrška zavisi od rezultata. I učinićemo sve da je zaslužimo i vratimo veru u reprezentaciju, rekao je Branislav Ivanović.

0
0

2 Komentara

  1. Ma ionako ce Gruzijici da se kvalifikuju pa da odustanu od SP u Rusiji,tako da nema brige za nas ,dobijamo vajld kartu za ucesce od Putina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter