14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ OSTAO, OSTALI I PROBLEMI: Nemamo novca za centra!

Objavljeno: 04.09.16 u 12:54
Epilog jučerašnjih „potresa“ u Partizanu je da Aleksandar Džikić ostaje trener, ali isto tako ostaju i nagomilani problemi.

 Dan je počeo „ostavkom Aleksandra Džikića”, pa se došlo i do njegovog naslednika. 

Za to vreme klub se nije oglašavao.

Partizan je u 19 časova juče ime redovan trening, svi raspoloživi igrači su bili tu, stručni štab kompletan.

 
Tim je potpuno novi. Kada u ponedeljak stavi potpis na ugovor, Stefan Pot će biti osmo pojačanje u Humskoj. Tako da teško možemo da pričamo o „uklapanju novajlija”.

– Ne uklapaju se oni u tim, više se mi uklapamo sa njima, rekao je Džikić za Žurnal.

– Potrebno je mnogo vremena. Ne znam… Ipak, sve je to vrlo jednostavno. Mora da prođe vreme da bismo videli rezultate.

Iako je do početka sezone ostalo mesec dana, Džikić ne misli da je to dovoljno vremena.

– Ne, nažalost! Ali, tako je. Kako je nama, tako je i ostalima. Za sve ekipe je isto.

Frenk Robinson se, po rečima Džikića, polako uklapa u tim, čeka se povratak Edina Vrapca.

 
Ipak, „škripi“ na cebtarkoj poziciji, a odgovor je kratak i decidan.
– Nemamo novca.

 
0
0

14 Komentara

  1. Pitas ciganina od 1998 do 2015 u kosarku ko je najbolji gde ste vi na tabeli,a ciga odgovara kosarka li je sport pa mi to ne gledamo mi samo fudbal bari tokio a gledaj sad sta se desava ej moji ganci

    0
    0
    Odgovori
    • Pitaš franjevca od osnivanja do 1975.godine,ko je najbolji i gde ste vi na tabeli a on traži po drugoj ligi ili drži novine naopako,da sačuva svoj klub od ispadanja.Vi ste ovde oduvek bili stranci i tako će ostati jer ste najomraženiji klub.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne s.ri da nemate…pa doveli ste skoro kompletan novi tim,minimum 8 novih igrača i opet kukate da nemate para za devetog.Pa ovo nigde nema,je.ete narod u zdrav mozak svojim saopšenjima i izjavama kako nemate para a toliko novih igrača.Jesu li došli za kikiriki da igraju?Ljigavi ste oduvek bili,takvi ste i ostali.Najveće zlo u državi,bez ozbiljnije konkurencije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako to da vam se desi,pa vi imate školu košarke,a sad kupujete li kupujete i ko će to da plati ? gospodo rešenje je katanac pa sa klincima ako ih imate polako krenite kao najbolji klub Zvezda.

    0
    0
    Odgovori
  4. Još moj kolega pecaroš Salo jedan plej jedan centar i još 5-6 igrača čisto jer nam je država to omogućila i pali se mašina idemo patlidžan mit ili čudo jbm li ga šta je al državni projekat republike njima drage i lepe njihove ‘Rvatske

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja da sam na Pekmenovom mestu preselijo bi svetinju u Republiku Srpsku pa nek igra FMP protiv FMP-a.Neznam kako bi to njihovi navijaci prihvatili,(xa,xa) posto su kosarku poceli da prate tek 2015 godine.

    0
    0
    Odgovori
    • Svetinja ostaje u Bgd,gde joj je i mesto,na malom Kalemegdanu a tvoj mali klub nema potrebe da selis u RS,nego se vratite u Hrvatsku,tamo su vas osnovali i tamo vam je mesto,pa igrajte sa Cedevitom,Cibonom,Zadrom,vasim burazerima i zemljacima.

      0
      0
      Odgovori
  6. A sta ce vam centar, ionako cete biti kanta za popravljanje kos razlike, a za kikiriki takmicenja ne treba vam ni trener.

    0
    0
    Odgovori
    • Moj dobri Pixi kad vec spomonjes skole, za vas smo skola u svim mogucim sportovima, da si bilo sto drugo iskomentarisao mogao bih te i donekle shvatiti..

      0
      0
      Odgovori
      • Kojim svim mogucim sportovima ne pravi se pametan jedino u muskom fudbalu i vaterpolu…Zvezdine mlade fudbalerke su jedne od najmladjih u drzavi…Sto se tice kosarke tu ste uvek krali ne samo od Zvezde nego od Vardara pa do Triglava,gde su vam mladje kategorije u kosarci a gde Zvezdine zadnjih godina Zvezda u juniorskoj konkurenciji osvojila EL i igrala jos jedno finale,5 kvalifikacionih turnira Evrolige osvojeno,pioniri prvaci Evrope takodje…Kosarka mladje zenske kategorije smo za vas Barselona…U odbojci nam niste ni do kolena u obe mladje kategorije…U rukometu niste nikad ni imali dobru skolu za mladje vec ste u proslosti pravili fuzije u mladjim kategorijama sa ZRK Radnicki,Zvezda ima bolje mladje timove u rukometu…U zenskom vaterpolu takodje Zvezda=Barselona…Tenis i atletika Zvezda dominira zadnjih deceniju i po kako u seniorskim tako i u juniorskim kategorijama…Plus u nekim manjim sportovima karate,dzudo,streljastvo,macevanje itd…Znaci samo u fudbalu ste pre izbacivali vise mladih igraca mada vas i tu u zadnjih nekoliko sezona gazimo i muski vaterpolo to ne osporavam tu vam je mladja garda stvarno ok..Toliko…

        0
        0
        Odgovori
      • Kad se tako pravis pametan gde su vase pare? 13 godina osvajali titule,kupove,ABA Lige,igrali Evroligu,prodavali igrace u NBA i Evropske klubove,ulaznice,sponzori,prodaja rekvizita,tv prava itd. a u dugovima ste do guse 6+ miliona ha,ha,ha,gde su pare pametnjakovicu? Pokrij se usima bre!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter