4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NIJE KRAJ: Vijeira napušta Zvezdu?

Objavljeno: 03.09.16 u 10:05

Iako je prelazni rok u većini zemalja završen, Crvena zvezda bi mogla da ostane bez još jednog fudbalera, tačnije napadača Huga Vijeire.

Crvenu zvezdu su od ključnih igrača napustili samo Luis Ibanjez 1,4 miliona evra i Aleksandar Katai 2 miliona evra. Ipak, tu možda nije kraj. Celog leta se spekuliasalo o tome da bi crveno-bele mogao da napusti i napadač Hugo Vijeira, ali je poslednjeg dana prelaznog roka rečeno da neće. Sada, ponovo hoće, to jest može. Na Bliskom istoku još uvek nije završen prelazni rok, te bi Portugalac sada mogao tamo tbuhom za kruhom.

– Postojale su određene varijante za odlazak Huga Vijeire, a ima još zemalja gde je prelazni rok otvoren, pa ćemo videti. U zavisnosti od toga, moći ćemo da kažemo da li je prelazni rok konačno završen. Mislim da smo uradili sve što je do nas s obzirom na finansijsku situaciju, tačnije sa nula evra se nije moglo drugačije. Zadržali smo ekipu na okupu do kraja igranja u Evropi, sigurno je da na kraju ostaje žal što nije više zarađeno prodajom Aleksandra Kataija. Da je drugačija finansijska situacija u klubu, bilo bi više prostora za pregovore. A uz to, Katai je želeo samo u Španiju – rekao je za Novosti sprotski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević.

Kako HotSport nezvanično saznaje za Huga Vijeiru su interesovanje pokazali klubovi iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata…

0
0

4 Komentara

  1. Kod vas je uvek nula eura! Prodali Gruju, Rajkovića,Jivića, Jovanovića i ne sećam se više koga. legle i pare od Gasproma i Idee. Rupa je rupa.Laži je previše.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter