8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA ODMORA: Zvezda sa Zlatibora hvata zalet za dve najvažnije utakmice ove jeseni

Objavljeno: 03.09.16 u 11:45

Crvena zvezda želi na što bolji način da se pripremi za nastavak sezone i „pakleni“ septembar koji dolazi.

Do nastavka prvenstva posle reprezentativne pauze ostalo je još sedam dana. Crvena zvezda će to vreme iskoristiti da što bolje pripremi na Zlatiboru. Trener Miodrag Božović neće moći da računa na trojicu igrača koji su sa reprezentacijama. To su Gelor Kanga (Gabon), Mihailo Ristić (mlada reprezentacija Srbije) i Uroš Račić (omladinska reprezentacija Srbije).

Crvena zvezda takmičenje u Superligi nastavlja 10. septembra utaicom protiv Bačke na stadionu Rajko Mitić, a potom je očekuju dva velika derbija sa Partizanom u Humskoj (17. septembra) i Vojvodinom na Stadionu Rajko Mitić (25. septembar), a seruju teških mečeva nastavljaju utakmicama protiv Javora, Čukaričkog i Spartaka iz Subotice.

0
0

8 Komentara

  1. Steta sto se verovatno nisi bavio sportom. Moguce da bi drugacije gledao na to. Mislim sa vise ljubavi za druge ljude.

    0
    0
    Odgovori
    • Ljubitelj penzionera, ti o ljubavi prema drugima ljudima, mozes nesto da kazes … ?! a da ljubav sem interesa nemas … na tvoju zalost a moju srecu aktivan sam sportista bio … svoju vitalnost – zdravlje i ljubav koju imam … mogu da zahvalim sredini i klubu u kome sam aktivan bio … sreca moja sto to nije klub za koji ti navijas … ti si se sportom toliko bavio … sport bese, pluvanjem u vis bez kisobrana … jer da si se ti drugim sportom bavio ne bi nikom o ljubavi lekcije delio. jel da, tvoji ljubomci su covic, terzic, kokeza i … a i klub za koji navijas, nije tesko prepoznati …

      0
      0
      Odgovori
  2. Klubu kojem su sve utakmice nameštene jednostavno nema najvažnije utakmice, takvom klubu je potpuno svejedno protiv koga igra! To se najbolje vidjelo u Pazaru, kada je sudija poklonio Zvezdi pobjedu i uspio da izazove incidente!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Bolje da su mazica, glodjovica, mrakica, radomana..i ostatak zasluzne ekipe poveli na zlatibor, a ne da tajno o trosku bankomata idu na daleke destinacije npr. u tursku. Svi odlicno znamo ko je zasluzan, ko nalogodavac i ko je izvrsitelj zadatka PODELE naroda Srbije , koja direktno utice na segregaciju Srbije..slucajno, namerno ili po DIREKTIVI S’ POLJA, uskoro cemo saznatiii, ni jedna tajna rabota nije ostala NEOTKRIVENA ili „odneta“ u GROBBB .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Bolje da su mazica, glodjovica, mrakica, radomana..i ostatak zasluzne ekipe poveli na zlatibor, a ne da tajno o trosku bankomata idu na daleke destinacije npr. u tursku. Svi odlicno znamo ko je zasluzan, ko nalogodavac i ko je izvrsitelj zadatka PODELE naroda Srbije , koja direktno utice na segregaciju Srbije..slucajno, namerno ili po DIREKTIVI S’ POLJA, uskoro cemo saznatiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter