0
Košarka

KVALIFIKACIJE ZA EP: Britanci lako s Makedonijom, Ukrajina pobedila Kosovo (FOTO)

Objavljeno: 03.09.16 u 23:09

U preostalim utakmicama drugog kola kvalifikacija za Prvenstvo Evrope u košarci, Velika Britanije je lako savladala Makedoniju, Ukrajina je bila bolja od Kosova.

Britaniju su do pobede nad Makedonijom predvodili Erik Boateng sa 16 poena i pet skokova i Ben Gordon sa tri poena manje i devet asistencija.

Većina Makedonaca je podbacila, istakli su se Kostoski i Stojanovski sa po 16 poena, dok je Romeo Trevis ubacio 12.

KVALIFIKACIJE ZA EP: Vučević “oduvao” Albance za 15 minuta! (FOTO)

Odličnom igrom u poslednjoj četvrtini Ukrajina je došla do pobede nad Kosovom od 70:63. Ukrajinci su sveli protivnika na samo 11 poena u poslednjoj četvrtini i došli do druge pobede u kvalifikacijama. Maksim Kornijenko je ubacio 20 poena, s druge strane najefikasniji je bio Doelman sa istim brojem poena.

Mirza Teletovic je konačno bio u sastavu Bosne i Hercegovine, koja je sa 74:69 savladala Švedsku. Fenomenalnu partiju imao je NBA igrač Jusuf Nurkić, 19 poena i 15 skokova.

 

Nemačka se namučila s Austrijom, a do pobede je došla u poslednjih 30 sekundi, kada je Benzing sprečio iznenađenje i doneo svom timu pobedu od 61:59.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter