12
Košarka

FOTO: STARSPORT

DOK SE ČEKA ODLUKA: Već je spreman naslednik Aleksandra Džikića? (ANKETA)

Objavljeno: 03.09.16 u 17:03

Današnji dan jedan je od turbulentnijih u novijoj istoriji Košarkaškog kluba Partizan. A to je baš teško, jer ih je takvih bilo baš dosta poslednjih godina.

Kao grom iz vedra neba navijače Partizana pogodila je vest da će Aleksandar Džikić mogao da napusti klupu crno-belih, posle informacije da je FMP zauzeo njihovo mesto u Evrokupu.

Pritisci, ucenjivanja, odustajanja… Sve to uticalo je na Džikića da ozbiljno razmisli o napuštanju kormila Partizana.

I dok razmišlja o svojoj konačnoj odluci, koja će uslediti vrlo brzo, ‘Alo’ piše da je već poznat njegov potencijalni naslednik.

OGROMAN ŠOK: Aleksandar Džikić napušta Partizan?!

U pitanju je pomoćnik Aleksandra Đorđevića na klupi selekcije Srbije, Miroslav Muta Nikolić, koji bi prema poslednjim najavama mogao da preuzme Partizan.

Nikolić je već u karijeri vodio Partizan, kao i Crvenu zvezdu, Hemofarm, Radnički, Apolon, Avdotor Saratov.

Da li bi Muta Nikolić bio pravo rešenje za klupu Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

12 Komentara

  1. Slika vredi više od hiljade komentara.

    Svaka čast Penzioneru i Grobaru do koske koji su neumorni.

    Sve na kraju stane u jednu.

    Ima ih puno, a jedna je da je cz sa realom najveća laž sporta i manipulacije sa razlikom geografskom global i region.

    Za sportske arhive i rekorde

    Institucija sporta dala svetskom sportu kao niko a klub rasformiran i pokraden milion puta na terenu i van njega, baš kao Srbija.

    Porazi su pobede.

    Biće opet neki BSK i Tirke i Moša da pune komšije

    0
    0
    Odgovori
  2. Djile legendo ostani zbog verni Grobara da nam doneses titulu ako bogda Grobar do kraja zivota Zivio ti meni ca

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. A mozda i „naslednik“ PEKmena u vidu Miska Raznatovica, da li ste „ZA“..??!! .!. XXAAXXAA .!. kao i MILOJE umesto Dzileta, da li ste „ZA“.. ??!! .!. XXAAXXAA .!. Sto je babi milo to joj se i sniloooo .!. XXAAXXAA .!. E, JADNICI, MI smo vas unistili za JEDNU sezonu, a kada je FMP PREUZEO VASE IME za 2 polusezone, kao KK buducnost,, cibonu, bosnu, zadar itd itd, a OVI UZ SVU POMOC drzave, organa podele i segregacije, aboliranih i glavnooptuzenih NISU U STANJU KKP NI ZA 100 GODINA, PA SADA SPINUJU I POKUSAVAJU DA SPRECE VELIKI POVRATAK VELIKOG SAMPIONA KKP NA EVRO-SCENU i u LIGU ZA SAMPIONEEE .!. XXAAXXAA .!. ZAUVEK CETE OSTATI KK KOJI SE UGASIO A NISTA VREDNO POMENA NIJE „OSVOJIO“, AKO SE PP-APARAT NE RACUNAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. A mozda i „naslednik“ PEKmena u vidu Miska Raznatovica, da li ste „ZA“..??!! .!. XXAAXXAA .!. kao i MILOJE umesto Dzileta, da li ste „ZA“.. ??!! .!. XXAAXXAA .!. Sto je babi milo to joj se i sniloooo .!. XXAAXXAA .!. E, JADNICI, MI smo vas unistili za JEDNU sezonu, a kada je FMP PREUZEO VASE IME za 2 polusezone, kao KK buducnost,, cibonu, bosnu, zadar itd itd, a OVI UZ SVU POMOC drzave, organa podele i segregacije, aboliranih i glavnooptuzenih NISU U STANJU KKP NI ZA 100 GODINA, PA SADA SPINUJU I POKUSAVAJU DA SPRECE VELIKI POVRATAK VELIKOG SAMPIONA KKP NA EVRO-SCENU i u LIGU ZA SAMPIONEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. napredna uprava e moj pekmane mislio sam da si čovek kojem je partizna iznad svega klub koji te stvorio koji ti je dao da budeš to što jesi,najveć ti je greška sa čokijem ručak i pomirba sad su te pokoplai plati ta 2 miliona i tuzi svavez i sve koji stoje oko toga,za partizan suspenzija a već se gura limeke 1 pošto dva vec igra kako bi čoki i vičići prali lovu smradovi ničija do zore nije neće ni oni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter