3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STEFAN BIRČEVIĆ: Došao sam zbog Partizana, a ne…

Objavljeno: 02.09.16 u 18:45

Najveće pojačanje Partizana ovog leta Stefan Birčević demantuje spekulacije da je razočaran time što crno-beli neće igrati u Evrokupu, već Ligi šampiona.

Burno leto za Partizan je najzad završeno. Tim je skoro kompletiran, a jasno je i u kom će crno-beli evropskom takmičenju igrati. Stefan Birčević kaže da mu neće manjkati motivacije da pokaže sve što zna u FIBA Ligi šampiona.

– Ja sam se dogovorio sa Partizanom, nevezano u kom takmičenju igra i to nije dolazilo u pitanje. Uostalom i Liga šampiona je kvalitetno takmičenje, u kome imamo šta da pokažemo – rekao je Birčević za Sportski žurnal.

Podsetimo, Partizan će u Ligi šampiona igrati protiv AEK-a, Sasarija, Bešiktaša, Ludvigsburga, Šarloa, Zjelen Gore i Solnoka. Zanimljivo da će sledeći rival Partizana na pripremama pred start nove sezone biti Bešiktaš, večeras u dvorani „Ranko Žeravica“.

0
0

3 Komentara

  1. Ljudinaaa, brat crno beli, dete PARTIZANA !!!
    -Od placente srce tako je htelo
    da mrzi zVEZDU i crveno belo !!!
    Partizan se VOLI
    za gance me racku boliiii
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter