1
Evropske lige

OSUTA PALJBA PO MARKECU: ‘Lazare, lagao si nas, a to se ne prašta!’ (FOTO)

Objavljeno: 01.09.16 u 09:04

Navijači Benfike su potpuno pobesneli zbog prelaska Lazara Markovića, bivšeg igrača Benfike, na pozajmicu u lisabonski Sporting.

Lazar Marković je u poslednjim satima letnjeg prelaznog roka odlučio da se vrati u Portugaliju i Lisabon, ali ovog puta umesto Benfike, odlučio se za ljutog gradskog rivala – Sporting.

Kao što se i očekivalo, ova pozajmica iz Liverpula, izazvala je veliki bum u zemlji evropskih šampiona, a uvek vatreni i privrženi navijači Benfike mu to neće oprostiti.

Možda ne bi to toliko bilo izraženo, da jednom prilikom, prema navodima ‘benfikovaca’, Markec nije izjavio da ‘prezire Sporting i da je njegovo srce crveno!’

Tvit na stranici Benfike je pokrenuo lavinu negativnih komentara na račun srpskog reprezentativca, koji će, pak, u novom klubu za saigrača imati sunarodnika i kolegu iz reprezentacije Srbije, Radosava Petrovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter