11
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE NEBOJŠA ČOVIĆ: Poruka ‘manijaku’ koji se slikao na grobu Marka Ivkovića

Objavljeno: 01.09.16 u 11:34

Između ostalog, prvi čovek KK Crvena zvezda za ovaj čin, u nizu provokacija, optužio je i trenera Galatasaraja Ergina Atamana.

Javnost u Srbiji uzburkala je slika sa groba Marka Ivkovića na kojoj je, očigledno, turski navijač sa šalom Galatasaraja i uz nju na Tviteru napisao ‘Mi smo svuda!’

BOLESNIK! Kakvu je poruku turski huligan poslao s Markovog groba! (FOTO)

Reakcija je bilo raznih, čak i od strane navijača Partizana, a sada se oglasio i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović.

– Za ovaj gnusni čin bilo koji normalan čovek nema objašnjenja. Za ovakve stvari odgovaran je i Ergin Ataman, trener Galatasaraja, zbog svega što se dešavalo u prošlosti i vatre koju je raspaljivao, a koja očigledno i dalje tinja. Očigledno je da navijače tog kluba i dalje na jedan bolestan način grize savest zbog činjenice da su ga osnovali Srbi i Crnogorci, drugo objašnjenje nemam – izjavio je Čović za ‘Alo’.

Čović je očekivao reakcije ljudi sa viših instanci, ali do njih nije došlo. Naprotiv.

– Ljudski bi bilo da se Uprava Galatasaraja oglasi ovim povodom jer nas očekuju novi dueli u okviru Evrolige, a ćutanjem nikako ne doprinose smirivanju situacije. Što se tiče konkretno onog manijaka koji je pokazao da ne poštuje mrtve, mogu jedino da kažem da ne zaslužuje mirno da spava i nije mi jasno šta se to “vrzma” po njegovoj glavi. Kao što mi nije jasno i odakle on u Beogradu? Možda je dan pre toga bio u Novom Pazaru na gostovanju Crvene zvezde, pa time dobijamo i malo širu sliku svih onih incidenata u nedelju na fudbalskoj utakmici – rezigniran je Nebojša Čović.

Podsetimo, Marko Ivković je ubijen u Istambulu u novembru 2014. godine, sat vremena pred utakmicu između Galatasaraja i Crvene zvezde u okviru Evrolige.

0
0

11 Komentara

  1. Reci ti nama nešto o pojačanjima šefe???Odreši kesu što si se stego,Cedevita je zajebana ove sezone biće gusto!Budućnost isto jaka!Znaš sta nam treba bolje od svih!Odreši kesu i idemo jako i da bude opet Kalemegdan u junu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Covece konacno da ne spominje Partizan i da mu Partizan za nesto nije kriv ili smeta eeej. Aj malo vise takvih izjava ipak smo mi sve manja i sve slabija zemlja i treba da se vise drziml zajedno. U zdravlje!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa gde si predsedniće,nema te?Šta se čeka sa pojačanjima?Nemojte posle kao FK da tražite opravdanje u neuigranosti.

    0
    0
    Odgovori
  4. STOP POLITIKANSTVU !!!
    STOP POLITICARIMA U SPORTUUU !!!
    STOP OSUMNJICENIMA I OPTUZENIMA !!!
    SAMO ZDRAVI MEDJULJUDSKI ODNOSI I SPORT MIRI NARODE I DONOSI MIR I POSTOVANJE U SVETU !!!
    STOP KRIMINALCIMA I KRIMOGENIM POLITICARIMA, KOJI SE KRIJU U SPORTSKIM KLUBOVIMA I IZA NAVIJACA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter