5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Partizan sačuvao svoje udarne igle!

Objavljeno: 01.09.16 u 00:30

Iako je bilo puno najava i priča sa svih strana, Partizan nije poklekao u finišu prelaznog roka.

Dramatičan finiš prelaznog roka u Evropi, nije bio tako turbulentan u Partizanu, iako je bilo nagoveštaja da bi tako moglo biti.

Juče je u razgovoru za HotSport sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio mogućnost da bi jedan od dvojice napadača crno-belih, Valeri Božinov ili Nikola Đurđić mogli da odu iz Humske, a umesto njih dođe zamena, ipak do svega toga nije došlo.

IVICA ILIEV ZA HOTSPORT: Božinov ostaje da daje golove, a možda dovedemo još jedno pojačanje…

I Božinov i Đurđić će, i pored pisanja stranih medija da za njih ima ponuda, ostati da predvode napad Partizana, uz poslednjeg novajliju Uroša Đurđevića i mladu nadu Dušana Vlahovića.

Ono o čemu smo vas takođe izvestili, jeste da je Bojan Šaranov (Karabag) posle Miroslava Radovića (Legija), napustio Humsku, a kako je pre njih, pre nekoliko dana, isto učinio i Darko Brašanac (Betis), umesto njih će licencirani za domaća takmičenja biti golman Nemanja Stevanović i vezisti Marko Jevtović i Nebojša Kosović.

Pred Markom Nikolićem su dani uigravanja i stvaranja pravog tima za nastavak sezone i jurnjavu za Zvezdom na vrhu tabele Superlige Srbije.

0
0

5 Komentara

  1. Nesposobna odlazeca trojanska „uprava“, na nasu „srecu“, a na njihovu zalost, nisu uspeli jos koji nakaradni i po klubske finansije KATASTROFALNI TRANSFER da naprave i ostave jos veci minus, a SVE TO PO DIREKTIVI ORGANA ZLA I JUDE Srbije !!! UPRAVA NAPOLJE !!! Samo Misko Popovic Fratello, Antara, Mijat, Stanoje, Krstajic za spas i SLAVU FKP, NIKAKO TOLE-„SPASITELJ“ ILI NOVI TROJANAC I PRODUZENA RUKA SOTONI I SEGREGATORU SRBIJE, koga OVI NAZADNJACI SADA POKUSAVAJU DA „PROGURAJU“ !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Od ove „Trojanske“ uprave i „Bombe“Ilijeva dobro smo ostali i sa Mišem,a ne sumnjam da bi oni prodali sve,da su imali kome!
    Ista stvar bila i prošle godine. UPRAVA NAPOLJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter