0
Domaći fudbal

EKSKLUZIVNO: Stari trener se vraća na mesto uspeha!

Objavljeno: 01.09.16 u 21:58

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice ima novog/starog trenera!

Kako nam je potvrdio Darko Gašić, sportski direktor Radnika,  Neško Milovanović vraća se u ekipu Radnika.

– Nakon što nas je pre dve nedelje napustio trener Goran Lazarević, dobili smo novog šefa stručnog štaba. U klub se, posle dve godine, vraća Neško Milovanović, rekao je Gašić, da bi potom dodao:

– Milovanović je u Radniku bio dok je klub bio u delikatnoj situaciji, dok smo bili u drugoj ligi, obezbedio opstanak… Sledeće godine nije ostao, ali smo obezbedili ulazak u Superligu.

nesko-milovanovic1

Što se ambicija tiče…

– Imamo dve ambicije. Pored takmičarskog, koji je opstanak u ligi, imamo za cilj i rad sa mladim igračima, njihova promocija. Imamo i dva reprezentativca, to su Igor Zlatanović, koji je član generacije 1998, i koji je danas postigao gol protiv SAD, kao i Frensis Keremeh, mladi reprezentativac Gane, rekao je Gašić, da bi potom dodao da je Milovanovićeva prednost to što kod njega ne postoji period adaptacije, i da je dobro upoznat sa sredinom u koju dolazi.

Milovanović je pre Radnika predvodio ekipe Metalca, Mladosti iz Lučana, Sloge iz Kraljeva, kao i Radničkog 1923 iz Kragujevca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter