11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAŠ ZAGRIZAO ZA ZVEZDAŠE: Još jedan član crveno-belih mogao u ‘minut do 12’ da potpiše za Alaves

Objavljeno: 01.09.16 u 09:28

Nije Aleksandar Katai bio jedini na radaru Deportivo Alavesa, već je mogao u ‘foto-finišu’ prelaznog roka mogao da dobije i društvo iz Crvene zvezde.

Transfer period je gotov, Crvena zvezda je u samoj završnici, takoreći, u poslednjim sekundama ostala bez najboljeg igrača Aleksandra Kataija, što se moglo i očekivati. Ali, iznenađujući je bio samo klub u koji je momak iz Srbobrana prešao.

Alaves je nadjačao sve ponude i prigrlio Kataija, a prema našim saznanjima, vrlo lako je to mogao da učini i sa drugim napadačem Crvene zvezde.

U MINUT DO DVANAEST: Katai odlazi u Primeru, ali ne u Seltu! (FOTO)

Hugo Vijeira takođe je dobio ponudu u poslednjim satima prelaznog roka od Alavesa. Zvezda bi od tog transfera dobila milion evra, a Portugalac duplo veću platu nego što je trenutno ima na Marakani.

Međutim, ona je odbijena i Vijeira ostaje, makar do zime u crveno-belom. Tada će se ekipi Miodraga Božovića priključiti Srđan Vujaklija, pa će mogućnost da Vijeira ode biti dodatno povećana.

0
0

11 Komentara

  1. Retrdirani ganci
    Sta to radite
    Tvorzane sta se sekiras mogao si sve da prodas i bez tima bi osvojio Vucic Kokeza premijer ligu i onako je sve namesteno a MadjUstas se vraca sledece sezone tako da kao i uvek vam se vracaju igraci jer tamo nema vasih sudija nema kokeze itd…

    0
    0
    Odgovori
    • da si malo inteligentniji,primetio bi da se upravo vama vraćaju većina igrača koje ste prodali,neki čak i po više puta,poput Smiljanića i Lomića.Zadnji takav je Radović ali je pobegao nakon dva ipo meseca a Ilić je tu po drugi put već 5-6 god.jer nema gde da igra na drugo mesto.Toletova liga ti je više odgovarala,ne sumnjam u to jer se unapred sve znalo a sada se kvalitetom rešava prvenstvo i normalno da vam smeta.

      0
      0
      Odgovori
  2. Koje mi nesposobne menadzere imamo to je sramota,po tome se vidi kakva nam je i drzava,ni politicari nisu bolji,Katai za 2 a Vieri nudili 1 mil,pa mene bi bilo sramota da to objavim,nikad necemo nesto da budemo mi smo najbedniji narod,nesposoban,samo se hvalimo a na kraju niko i nista !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. SVE IH ZUBIII „BOLE“ OD LIMENIH „PROIZVODA“ OBOJENIH U PUTNJICU KOLIKO SU „ZAGRIZLIIIII“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter