1
Domaći fudbal

VOJVODINA CILJA TITULU: Ne damo igrače Zvezdi i Partizanu

Objavljeno: 31.08.16 u 13:11

U novosadskom klubu uvereni da mogu do titule ove sezone i ne žele ništa da prepuste slučaju.

Predsednik poslovnog tima fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljub Zbiljić, jasan je u stavu da neće dozvoliti ospianje tima i da je cilj titula!

– Ono što je vrlo važno da se zna i što želim da poručim svima jeste da prodaje igrača neće biti, jer Vojvodina ide na titulu ove sezone.

Zbiljić je posebno naglasio da Vojvodina sigurno neće pojačavati glavne konkurente.

– Postoje razna nagađanja u javnosti, ali Crvena zvezda i Partizan će pojačanja za svoje timove morati da potraže na nekoj drugoj strani. Dakle, Vojvodina neće prodavati svoje igrače Zvezdi i Partizanu.

Iz tabora „Lala“ naglašavaju da su Trujić, Meleg, Paločević, Antić i Malbašić nosioci ovog tima i da njihova prodaja ne dolazi u obzir.

Očigledno da su u Vojvodini nikad ozbiljni po pitanju plana da prekinu dominaciju „večitih“ u superligi Srbije, a koliko su u stanju da istraju u toj borbi ostaje da se vidi.

0
0

1 Komentara

  1. Ne dajete a mozete da uzimate njihove igrace,to vam nije problem.Doduse,ti igraci kod njih nikad nisu bili standarni ali to je glupost ako vam dodju sa konkretnim ciframa,koje vam odgovaraju.Zelje su jedno a mogucnosti drugo,mozete da se borite samo za drugo mesto i za njega ste favoriti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter