14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE MU BILO BITNO, A SAD BI DA SE ŽALI: Sikimić šokiran kaznom, poziva se na slučaj igrača Partizana!

Objavljeno: 31.08.16 u 22:33

Kazna koja je dodeljena napadaču Crvene zvezde Predragu Simikiću baš ga je pogodila, te najavljuje žalbu i navodi primer iz tabora ‘večitog’ rivala.

Prvo što je Predrag Sikimić uradio po završetku utakmice Novi Pazar-Crvena zvezda bila je poseta golmanu Novopazaraca Mladenu Živkoviću, kom je višestruko slomio jagodičnu kost i usput i nos.

Tada je rekao da ga kazna apsolutno ne zanima i koliko god da dobije suspenziju, važno mu je samo da Živković ponovo stane na gol.

POZNATA KAZNA: FSS nemilosrdan prema Sikimiću (VIDEO)

Međutim, posle današnje izrečene kazne od strane Disciplinske komisije FSS u trajanju od čak tri meseca, Sikimić je bio baš iznenađen.

– Pritisak u glavi mi je toliki da to ne mogu da objasnim. U šoku sam zbog odluke koja je donešena. Kada mi je saopšteno prvo sam pomislio da su u pitanju tri meča… Ali tri meseca? Pa prošle sezone smo imali primer kada je štoper Partizana (prim.aut. Nikola Milenković) teško povredio Bojića iz Čukaričkog i dobio tri utakmice suspenzije. Priznao sam krivicu, jasno je da nije bilo namere, žaliću se, ne znam šta bih još rekao – izjavio je Sikimić, a prenose ‘Novosti’.

0
0

14 Komentara

  1. Kako da ne bude šokiran jer je ovo idiotizam od kazne.Nadao se možda 2-3 utakmice,eveentualno i 5 ali i to bi bilo previše jer nije bilo ni najmanje namere u startu da se golman povredi.Milenković je ubio Bojića,pokidao mu ligamente,startom za zatvor i dobio samo 2-3 utakmice kazne.

    0
    0
    Odgovori
    • Što volim bolesne delije konjušare i kad pobeđuju (uz pomoć premijer)stalno vam svetinja u mislima hahahahaha hahahahaha

      0
      0
      Odgovori
  2. Дрвљо, да ћутиш јер у том истом Новом Пазару је Николићу тренеру је био угрожен живот, погођен је петардом и зато је Николић кажњен тромесечном суспензијом, нико се није сетио да стане иза тренера Николића и узме у заштиту. Твоје */не*/ дело се види мада дубоко верујем да ти није била намера да повредиш голмана, али би требало да кукаш над и за својим//не//делом а не да помињеш друге. Уосталом изгледа да је Партизан као и Србија Албанци праве и шаљу дрон крива Србија. Пазарци праве скандале и инциденте на утакмицама крив Партизан очигледно дежурни кривац за све лоше у Премијер АВ Кокеза лиги.

    0
    0
    Odgovori
    • Kad se to desilo,bila je Toletova super liga,tj,vaša a ovaj čovek je tek stupio na dužnost i prvo vama pomogao oko stadiona,idiote.Čime je to Zvezdi pomogao do sada?

      0
      0
      Odgovori
      • Ne smijem ni da pomislim kako bi vam tek bez pokrića dijelili licence za Evropu, svirali penale i dijelili kartone protivnicima da je liga bila „vaša“ pod Toletom, kad je već bila naša, kao što kažeš. Penal u derbiju je za jedne svakodnevnica, za druge misaona imenica.
        Pogledaj samo kako se sudi Partizanu a kako zvezdi, pogotovo ove godine, pa imaj obraza nešto da kažeš. Pa samo u prvih nekoliko kola ove godien smo oštećeni za namjanje 3 čista penala, o isključenju igrača da i ne pričamo. Vi glat prolazite sve redom, čak i kad se protivnik ne predaje, tu su sudije da poguraju. Šteta što te iste sudije ne sude u evropi, glat’ bi došli barem do finala.
        Pričate o tome da nema mjesta politici u sportu, a koliko juče javno proslavljali SNS titulu.
        … a onda se još i nazoveš „istina“. Možda i jeste, ali neka darijan nedeljković & „informer“ varijanta istine.

        0
        0
        Odgovori
        • Pa nije džabe pola lige tražila Kalčopoli,dok je bio Tole na vlasti jer je krao i otimao sve za partizan.Izgleda da samo tebi nije jasno i da si te godine proveo spvajući i tek sada se probudio.Ovo sada je mala maca u odnosu na to,kako ste vi krali i to je jedina istina.

          0
          0
  3. .!. XXAAXXAA .!. Klasican sekundarac, placi…ka, tuzibaba, cinkaros i seka-persa..crveno bela narikacaa .!. XXAAXXAA .!. PLACIII MOLIIII AL’ KASNOOOO JEEE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter