0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆE ‘ORLOVIMA’ BITI LAKO: Irci u Beograd dolaze ‘u četvrtoj brzini’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.16 u 23:08

Prvi rival Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, selekcija Irske, u odličnoj formi stiže na megdan Muslinovim ‘orlovima’ 5. septembra.

Reprezentacija Republike Irske, koja će se u ponedeljak od 20:45h na stadionu ‘Rajko Mitić’ predstaviti srpskoj publici, večeras je u generalnoj probi pred start kvalifikacija za Mondijal u Rusiji deklasirala selekciju Omana sa ubedljivih 4:0 (3:0).

Tim koji sa klupe predvodi Martin O’Nil tako je nastavio sa sjajnim igrama posle Evropskog prvenstva u Francuskoj gde je eliminisana u četvrtfinalu od selekcije domaćina.

Strelci za ‘zelene’ bili su Brejdi u osmom minutu, Robi Kin u 30. i Džonatan Volters u 34. i 63. minutu za konačnih 4:0.

Najlepši momenat na meču bio je upravo gol veterana Robija Kina, koji se fenomenalnim potezom ujedno i oprostio od dresa sa nacionalnim grbom i neće igrati u predstojećim kvalifikacijama za Irce.

(Izvor: youtube / DQZ)

Prijateljski mečevi igrali su se večeras širom Evrope, a evo svih rezultata:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Republika Irska – Oman 4:0
Estonija – Malta 1:1
Češka – Jermenija 3:0
Norveška – Belorusija 0:1
Danska – Lihtenštajn 5:0
Albanija – Maroko 0:0
Turska – Rusija 0:0
Nemačka – Finska 2:0

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter