4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Zvezdinog ‘dželata’ čeka oštra kazna…

Objavljeno: 30.08.16 u 11:35

Sasuolo bi mogao da se suoči sa oduzimanjem bodova zbog administrativne greške ljudi u klubu.

Sezona za tim iz Ređo Emilije je počela savršeno. Zeleno-crni su u Ligi Evrop po dva puta savladali Lucern i Crvenu zvezdu, a u Seriji A su zabeležili dve pobede. Ipak, jedna bi mogla da im bude oduzeta.

Naime, Sasuolo je u svoje redoveo doveo napadača Ćezene Antonija Raguzu, ali ovaj igrač nije bio registrovan za utakmicu sa Peskarom. U igru je ušao u 65. minutu, te sada sledi kazna od strane Serije A. Naime, utakmica bi umesto 2:1 za Sasuolo mogla da bude preregistrovana u 3:0 za Peskaru.

Iz Sasuola se brane time da su naknadno poslali dopis u sedište lige, dok Serija A odgovara da im ništa nije stiglo. Za sada stoji da će Peskara dobiti meč službeno 3:0, ali će konačna odluka biti donesena za 14 dana.

0
0

4 Komentara

  1. Ne razumem, zasto se pise o pojedinim klubovima iz Evrope, posto igraju sa vecitim u nekim kvalifikacijama, a ne dao Bog u grupama? Za ovaj klub u Srbiji niko nije cuo do pre 2 godine, a sad na sva zvona, i forsiranje Redjo Emilija, Redjo Emilija. Zaista nebitna vest.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter