0
Domaći fudbal

HOTSPORT MEDIJSKI SPONZOR: Počinje Elite Neon Cup 2016 i okuplja nekoliko evropskih klubova

Objavljeno: 30.08.16 u 13:48

Najuspešniji fudbalski turnir za mlađe kategorije u Grčkoj od ove godine ima svoje izdanje i u Srbiji. 

Elite Neon Cup se širi, nova stanica u razvoju je Beograd. Prepoznat je veliki potencijal i potreba da se u budućnosti Elite Neon Cup pozicionira kao vodeći ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Premijerno izdanje Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition-a biće održano od 1. do 4. Septembra, u sportskom centru na Adi ciganliji. Turnir će biti domaćin za fudbalere uzrasta U-16 (2001.) i U-14 (2003.)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Potvrđeno je učešće najboljih srpskih, kao i elitnih klubova iz još 5 evropskih zemalja:

U-16: Udineze (Italija), Krasnodar (Rusija), Altinordu (Turska), Olimpija Ljubljana (Slovenija), Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Brodarac (Srbija)

U-14: Krasnodar (Rusija), Altinordu (Turska), B 93 (Danska), Partizan, Čukarički, Vojvodina, Rad, OFK Beograd (Srbija)

[/stextbox]

Turnir je zvanično podržan od strane Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Beograda, a medijski sponzor biće HotSport.

Elite Neon Cup je međunarodni omladinski turnir u fudbalu koji je osnovan 2014. godine, od strane kompanije YellowFields iz Grčke, koju u Srbiji zastupa gospodin Ivan Ivović.

  Za sve dodatne informacije u vezi Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition (objekata, rasporeda, itd.) posetite zvaničnu internet stranicu turnira, kao i stranicu na Facebook-u i nalog na Twitter-u.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter