0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TEKVONDO U VOJSCI: Ministar odbrane primio Tijanu Bogdanović

Objavljeno: 29.08.16 u 22:35

Ministar odbrane Srbije Zoran Djordjević primio je danas osvajačicu srebrne medalje na nedavno završenim Olmpijskim igrama, članicu tekvondo reprezentacije Srbije Tijanu Bogdanović i poželeo joj mnogo uspeha u daljoj karijeri, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

– Mi ćemo nastojati da tekvondo postane deo obuke naših pripadnika, kao što su džudo i karate. Iskreno se nadam da će već sledeće godine u obuku biti uvršćeni i streličarstvo i streljačka disciplina leteće mete, budući da ti olimpijski sportovi imaju veze sa vojskom i vojnom obukom – rekao je Đorđević.

Sa Bogdanovićevom su bili njeni trener Dragan Jović, njen otac koji je potpukovnik u Vojsci Srbije, majka, sestre i brat.

Prošle nedelje je u Komandi RV i PVO priredjen prijem i za srebrnu odbojkašicu iz Rija Bjanku Bušu, čiji otac je takodje pripadnik Vojske Srbije, navodi se u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter