1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PREKOMANDA: „Orlići“ sa trojicom A reprezentativaca na Italiju

Objavljeno: 29.08.16 u 16:23

Mlada reprezentacija Srbije počela je pripreme za dva važna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Italije u Vićenci, 2. septembra, i četiri dana kasnije u Novom Sadu, kada će nam rival biti Republika Irska.

Selektoru Tomislavu Siviću javili su se:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Golmani Boris Radunović, Vanja Milinković Savić i Đorđe Nikolić,
Igrači odbrane Milan Gajić, Aleksandar Filipović, Darko Lazić, Vukašin Jovanović, Nikola Maraš, Miloš Veljković, Nikola Antić, Nemanja Antonov,
Srednji red Nemanja Mihajlović, Mihalo Ristić, Mijat Gaćinović, Sergej Milinković Savić, Dejan Meleg, Saša Lukić,
Napadači Uroš Đurđević, Nemanja Radonjić i Aleksandar Čavrić.[/stextbox]

Dejan Dražić će sutra biti sa ekipom.

– Iz „A“ selekcije pridružiće nam se već danas Marko Grujić, Nemanja Maksimović i Andrija Živković i nema sumnje da je njihov dolazak od velikog značaja, pogoto ako se zna sa kojim smo se sve problemima suočavali pred ovo okupljanje, ističe selektor Tomislav Sivić.

OD OVOG NEMA DALJE: Fudbaleri Liverpula zbog Marka Grujića zapevali Cecin hit (VIDEO)

Svi igrači su spremni i svesni izazova koji nose susreti sa Italijom i Republikom Irskom.

– Italijane dobro poznajemo, imamo nekoliko dana da se pripremimo i spremno uđemo u utakmicu- istakao je Tomislav Sivić.

A Marko Grujić, koji se zajedno sa Nemanjom Makismovićem javio prvo selektoru „A“ tima Slavoljubu Muslinu, a onda priključio saigračima iz mlade selekcije, ne krije da je spreman za izazov u Vićenci.

Okupljanje “orlova”, trening i druženje s mlađim kategorijama (FOTO)

– Kada reprezentacija zove onda ne biram i ne gledam o kojoj se selekciji radi. Imam ogroman motiv kada igram za državni tim, a dogovoreno je da sada budem uz „orliće“ a onda da se vratim u „A“ reprezentaciju. Očekuje nas teška utakmica u Vićenci i nadam se dobrom epilogu – rekao je Marko Grujić.

Mlada reprezentacija odlazi u Italiju 1. septembra a dan kasnije očekuje nas utakmica u Vićenci.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter