0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD REGIONALNE „BOMBE“: Maksimović ostaje u Astani

Objavljeno: 29.08.16 u 17:01

Pre nekoliko dana pojavila se informacija koja je zapalila region, da srpski reprezentativac Nemanja Maksimović prelazi u zagrebački Dinamo.

Maksimović je u Beogradu na ptripremama nacionalne selkcije za meč sa Irkom.

Ne bih komentarisao priče oko Dinama, kao i da li su klubovi uspostavili kontakt. Sa Astanom sam ušao u Ligu Evrope i mislim da ću ostati bar do zime u tom klubu. Napravili smo iznenađenje, izbacili BATE u plej-ofu i uradili veliku stvar za kazahstanski fudbal, istakao je Maksimović.

Vezista Astane jedva čeka početak pohoda na Mundijal u Rusiji.

– Početak kvalifikacija očekujemo sa velikim nestrpljenjem, a najbitnije je da ih započnemo pobedom. Mislim da bi trijumf vratio veru u ovaj tim, a i nama bi ta pobeda mnogo značila u nastavku puta ka plasmanu na Svetsko prvenstvo, rekao je Maksimović.

Zlatni orlić sa Novog Zelanda ističe da je sadašnja ekipa Srbije zaslužila podršku nacije na novom početku pod vođstvom novog selektora Slavoljuba Muslina.

PREKOMANDA: “Orlići” sa trojicom A reprezentativaca na Italiju

– Ovaj tim zaslužuje podršku. Imamo kvalitet, ali je nedostajalo samopouzdanja. Mislim da smo u prethodne tri provere pokazali da se vraćamo pod vođstvom Muslina. Mislim da je to narod prepoznao i da će doći na stadion da nas podrži u ponedeljak uveče, kazao jeMaksimović.

Perspektivni vezista je dodao da veoma respektuje selekciju Republike Irske, ali da smatra da je Srbija kvalitetnija.

– Nemam pritisak, i u klubu se igra na pobedu. Irci imaju dobar tim, borbeni su, snažni, ali smo igrački kvalitetniji. Nadam se da ćemo to pokazati na terenu, zaključio je fudbaler Astane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter