1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN: Imamo dobre igrače, naše je da se spremimo

Objavljeno: 29.08.16 u 13:26

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin istakao je danas, u razgovoru sa novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi, da Srbija nastavlja da radi ono što je radila u prethodna tri meča.

– Nastavljamo sa onim što smo započeli u prethodne tri utakmice. Izanalizirali smo Irce, sad je potrebno da dobro spremimo meč. Neophodna nam je podrška publike, pogotovo kada vidimo kakvu ima Crvena zvezda, ali i ostali rivali iz grupe… Verujem da ćemo je i mi imati.

Potom je pohvalio ekipu:

– Pavlović i Stojiljković daju golove, Mitrović se lagano vraća, to su dobre vesti. Naše je da stvorimo dobar ambijent na početku kvalifikacija.

Iako je svaki meč važan, selektor Srbije je ovu utakmicu posebno apostrofirao:

– Ovaj susret je trenutno najbitniji. Teška je grupa, videlo se i u Francuskoj na Evropskom prvenstvu. Igrači imaju želju da igraju za reprezentaciju, da se bore… Ako ponovimo partije sa prijateljskih, možemo do pobede.

Pred susret ekipi će se pridružiti i Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov, koji su suspendovani:

– Matić je zapravo došao, dok će Kolarov u četvrtak, Gvardiola ga nije pustio ranije, dodao je za kraj Muslin.

Susret između reprezentacija Srbije i Republike Irske je na programu 5. septembra na stadionu „Rajko Mitić“.

0
0

1 Komentara

  1. Daj boze da krenemo sa pobedama i konacno se plasiramo na neko veliko takmicenje.Samo moras,gospodine Muslin,biti principijelan i da ti ne igraju imena,vec fudbaleri koji su u formi i koji igraju u svojim klubovima.Skripace nam u odbrani,verovatno,sredina je ok a moze i spic da bude dobar ali samo ako igraju Pavlovic i Stojiljkovic,koga si bio zaboravio pa si ga tek naknadno pozvao,sto je velika sramota.Njih dvojica su trenutno najbolji spicevi i jedini daju golove.Mitrovic ne bi trebalo da bude ni na sirem spisku jer decko jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter