4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽILETOVA ARMIJA SVE JAČA: Partizan dovodi još jednog beka

Objavljeno: 29.08.16 u 18:40

Kako HotSport nezvanično saznaje Partizan bi uskoro mogao da bude jači za još jednog igrača na bekovskim pozicijama.

Četa Aleksandra Džikića bi mogla da bude još jača. Na meti Partizana je novi bek. Reč je o bivšem igraču crno-belih Stefanu Sinovecu. On je u prvi plan izbio posle komplikacija u pregovora sa Petrom Rakićevićem i Metalcem.

Stefan Sinovec je dres Partizana nosio u sezoni 2009/2010, a posle toga je nastupao za Metalac, Ranički iz Kragujevca, MZT, Solnok i Krku. Trenutno je slobodan agent.

0
0

4 Komentara

  1. Samo napred,doveli ste samo 10-tak igraca,jos toliko i skrpice se sastav.Ipak je taj kup Kraljevica Marka jako takmicenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovodjenje sinoveca je sve zbog marinko ica uopste kod njega ne vidim ni deo marinkovica da je marinkovic novi bogdanovic uopste nam nebi trebali toliki bekovi on nema herc da bude vidja lider nemoze on to i tu treba da se jednom oresece mislim da nemoze biti cak ni prosek a on sve ima fizikalije sve ali falimu kvalitet i tacka. Zato hacer ratkovica sinovec robinson andric bice tu i marinkovic dokle ne znam dalje lukovic kenan marjano ic bircevic vrabac fali velicjkovic iki neki drugi koprivica mislin emoze dalje tako da nam fali krilo 205 i k.centar onda bi bili skockani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter