10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRAVIČNO: Ovako izgleda golman Novog Pazara par sati posle kobnog duela sa Sikimićem (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.16 u 22:57

Način na koji je došlo do povrede Mladena Živkovića tokom utakmice Novi Pazar-Crvena zvezda nije bio za svačiji stomak, pa tako nisu ni slike par sati posle meča.

Golman Novog Pazara Mladen Živković doživeo je tešku povredu od koje će se dugo oporavljati, a duel sa Predragom Sikimićem, napadačem Crvene zvezde, dugo će pamtiti.

Živković je prema izveštajima lekara koji su ga zbrinuli posle meča zadobio četvorostruki prelom jagodične kosti, kao i prelom nosa. Nema preloma lobanje kao što se u prvi mah činilo, ali će morati da bude prebačen u Beograd gde će biti operisan.

FK Novi Pazar objavio je kako izgleda Mladen Živković po završetku prvih pregleda:

FOTO: FK Novi Pazar
FOTO: FK Novi Pazar
FOTO: FK Novi Pazar
FOTO: FK Novi Pazar
FOTO: FK Novi Pazar
FOTO: FK Novi Pazar

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Evo i cele fotogalerije sa današnje utakmice u Novom Pazaru:

0
0

10 Komentara

  1. Srpski fudbal ce biti mnogo bolji i normalan kad Zvezda bude u petoj ligi. Nazalost, ali je to ziva istina. Ona je kljucni kamen svih problema umesto da je ponos i nada u bolju buducnost. Mnogo toga smrdi i zbog i oko nje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Crveno beli ne da su se samo izblamirali u evropi, nego i u JSL, eto to je zvezda, zvezda padalica, žalosno, al istinito, a ta 3 boda im treba oduzeti i dati NP, jos nije reseno ni ona bruka sa ofk-om 2:6, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. A gde ste sad Pazarci sa saopštenjima ? Da vam se ovo dogodilo sa Partizanom ili nekim drugim klubom demonstracije bi pravili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter