5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZLOG ZBOG KOG NISU IGRALI: Katai i Vijeira na izlaznim vratima, Zvezdi stižu milioni

Objavljeno: 28.08.16 u 22:38

Dogovor je sve bliži, a nade zvezdaša sve manje da će dvojica ponajboljih igrača ostati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crvena zvezda danas je savladala Novi Pazar na burnom gostovanju sa 4:1 i to bez dvojice možda i najboljih igrača. Po svemu sudeći, tako će i nastaviti bitke na domaćim frontovima.

Ponedeljak će biti dan ‘D’ za sudbinu Aleksandra Kataija, sa kojim je načelan dogovor postignut, a sutra bi sve trebalo da bude mnogo jasnije.

Prema ‘pisanju ‘Novosti’, Crvena zvezda traži 3.000.000 evra, Selta nudi 2.500.000, pa bi dogovor trebao da padne između te dve cifre.

Isto tako, mogla bi da bude poznata sudbina Huga Vijeire, koji je takođe danas odmarao protiv Novog Pazara i izvesno je, kao što smo i najavili, napustiće Crvenu zvezdu posle više spekulacija tokom leta.

Isti medij navodi da će Portugalac da se vrati u domovinu, ali još uvek nije poznato ime njegovog novog kluba.

0
0

5 Komentara

  1. Verujem da su na IZLAZNIM VRATIMA, ALI, ZBOG LOSIH REZULTATA U EVROPI, a da se prodaju, MOZDA, ALI SAMO PO GEY-BORDELIMA U TURSKOJ, PAKISTANU, LIBIJI ITD ITD MAKRO TVORZIC RADI POS’O I NAPLACUJE DEBELO „USLUGE“ .!. XXAAXXAA .!. FK S’ CMARAKANCIIII

    0
    0
    Odgovori
  2. Verujem da su na IZLAZNIM VRATIMA, ALI, ZBOG LOSIH REZULTATA U EVROPI, a da se prodaju, MOZDA, ALI SAMO PO GEY-BORDELIMA U TURSKOJ, PAKISTANU, LIBIJI ITD ITD MAKRO TVORZIC RADI POS’O I NAPLACUJE DEBELO „USLUGE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Verujem da su na IZLAZNIM VRATIMA, ALI, ZBOG LOSIH REZULTATA U EVROPI, a da se prodaju, MOZDA, ALI SAMO PO GEY-BORDELIMA U TURSKOJ, PAKISTANU, LIBIJI ITD ITD

    0
    0
    Odgovori
    • Da da… vi ste imali odlicne rezultate u evropi ove sezone… Imali ste cak i jednu sansu protiv Zaglebja… ali sta ces, namestio Vucic…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter