10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO ‘NIŠTA’: Evo zbog čega je isključen Marko Nikolić… (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.16 u 10:45

Partizan je demolirao Rad sa 4:0 u 7. kolu Superlige Srbije, a senku na utakmicu bacilo je isključenje šefa stručnog štaba Marka Nikolića.

Ruku na srce, šef struke „parnog valjka“ imao je pravo da se ljuti kada u 35. minutu nije sviran, po našem mišljenju, čist penal za Partizan. Ipak, Marko Nikolić je preterao u ljutnji, propisno je izvređao sudiju Novaka Simovića posle čega je isključen. Trener se posle utakmice branio time da se nije ništa desilo, ali ga snimak AreneSport u tome demantuje. Na videu se vidi kako Marko Nikolić vređa sudiju. Uverite se sami…

HAOS PREKINUO SUSRET: Da li je Partizan oštećen? Marko Nikolić isključen! (VIDEO) (ANKETA)

Sad se čeka odluka Disciplinske komisije, a nema sumnje da iskusni stručnjak na sledećem meču neće predvoditi tim sa klupe. Ako kazna bude veća od jedne utakmice, to znači da Marko Nikolić neće voditi Partizan u derbiju sa Crvenom zvezdom.

(Izvor: YouTube/SportNation)

0
0

10 Komentara

  1. Zašto bi Marko odmah služio kaznu a mojkovački grof za mnogo teže ispade ni dan danas nije pauzirao. Znači li to da FSS ima različite aršine.

    0
    0
    Odgovori
  2. leonardo je isao na kontakt, isao na penal, dobio kontakt, moje licno misljenje opusteno je mogao da svira penal, a i nije morao ………….. vec 2 puta ove sezone sudije nam nesude cist penal, ovaj je treci (ne toliko 100% kao ona prethodna 2) 2 puta gubimo bodove zbog direktnih sudijskih gresaka i razumem nervozu nikolica, razumem coveka …………… ali opet meni je trener na prvom treningu rekao „nema price sa sudijom, ako je svirao nesto u 99% slucajeva nece promeniti odluku“ to mislim za sve ucesnike fudbalske predstave ………….. oporavdano crveni za nikolica, on bi trebao da bude uzor kao trener …………….

    0
    0
    Odgovori
  3. Kazneni udarac je postojao ali to ne daje za pravo celavom prepotenku da se tako ponasa,da pominje oralni sex i majku sudije.Nije bitno da li je u pitanju Partizan ,Zvezda ili neki drugi klub,oni moraju da shvate da su sudijske greske sastavni deo fudbalske igre i da postoje organi koji se time bave.Zasto taj isti Nikolic iste socne psovke uputio recimo Bozinovu kada je promasio gol sa 2 metra.

    0
    0
    Odgovori
    • KAZNENI UDARAC NIJE POSTOJAO.Lepo ti je objasnio lik sa potpisom Anonimus.Brazilac se baca ledjima u igraca i ovo ni pod razno ne moze biti penal i stvarno je sramota kako je prepotenko reagovao.Pocinje poznata partizanova kuhinja,kad se vrsi pritisak na sudije i za nikakve faulove.Setimo se kako su zapenili posle slicnog bacanja Mihajlovica u derbiju,koji ni u ludilu ne bi sudio nijedan sudija koji drzi do sebe i odmah vec narednu utakmicu u kupu protiv Nislija im je poklonjena pobeda ali tada su cutali ko zaliveni.

      0
      0
      Odgovori
  4. Da li ljudi koji pisu tekstove imaju odigrannu jednu utakmicu u petlicima.. Ej bre koji Kazneni udarac NE PENAL . Igrac koji hoce da prodje okrece dupe i onda se saplice i baca se lepo na dupe. I gleda sudiju a kada dodje evropa ni da dodju do16m. To Vam se nigde gde ima malo morala nece suditi. Najgore sto ce ovog sudiju etiketirati pa ce biti sikaniran. Ulizice iz sudijske komisije kaznice i njega kao pogresio je. NIJE GRESKA i tacka. I da se etiketiram kao PARTIZANOVAC ne kao Grobar.

    0
    0
    Odgovori
  5. Da li je bitnija „reakcija“ Marka ili UZROK te REAKCIJE ..??? Dokle ce sudije da „grese“ na stetu FKP, a da se NASI TRENERI I SPORTSKO OSOBLJE KAZNJAVA I ISKLJUCUJE ZBOG SUDIJSKIH „GRESAKA“, kao i GROBARI ..??!!! STOP AUTOKRATIJIIII I REPRESIJI NAD SD PARTIZAN od strane SOTONE I JUDE Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Gresi se i na stetu drugih klubova,nego mediji se bave time samo onda kada su zvezda i partizan ‘osteceni’. Nikako Vas prepotentni trener nije smeo da onako reaguje,postoji FSS i on ce sankcionisati sudiju ako je pogresio.Ocigledno da je pod velikim pritiskom da ostvari pobedu,jer je onako burno reagovao a rezultat je bio vec 2:0 za partizan.Sta li bi tek uradio da je bilo nereseno ili da je partizan jurio rezultat?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter