1
Evrokupovi

SKANDAL: Da li je ovo novi dokaz da je žreb za LŠ namešten? (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.16 u 12:43

Prvo se Roberto Karlos igrao kuglicama, tako što je jednu izvukao, pa vratio, a sada se pojavio snimak u kojem je i Ian Raš optužen za prevaru.

Naime, španski mediji Mundo Deportivo i Sport, dnevnici iz Barselone, su ga optužili da je u trenutku kada je trebalo da izvuče Real, zamenio kuglicu.

ŠTA URADI ROBERTO? Da li je žreb za LŠ namešten? (VIDEO)

Činjenica je da je legendarni velški napadač imao priličnih problema da otvori kuglice, pri čemu su mu se tresle ruke, ali to je pre delovalo kao trema ili nervoza.
 
Raš je, inače, Realu „namestio“ grupu sa Borusijom iz Dortmunda, Sportingom iz Lisabona i Legijom.
Ovo je snimak tog „nameštanja“, a vi probajte sami da procenite da li su optužbe tačne.

(Izvor: youtube/Chems Eddine R E C)

0
0

1 Komentara

  1. Ko do sad nije shvatio ko je vlasnik fudbala, sporta uopšte i zašto Real ima toliko titula u nameštenim žrebovima. Poslednja LŠ da u jednom delu imaš sve a u drugom lošu Romu? Atletiko razbio sve a protiv njih slabo, smrdi ko 1966, vaske nije hteo da obara igrača zbog etike?? Žuti karton ili gol? Golac tek sad priča što Galić i Vasović nisu smeli.

    Najinteresantnija 1966 6 titula KEŠ koja se nalazi u vitrinama Reala, nije predavana dalje, u vreme izolacije Franka, tim sveta, sudije njihove i rasturanje beba. Takodje Mančester i petokraka su deo priče.

    1966 Engleska sa dva neregularna gola dobila Nemačku. BBC uključen u lažiranje gola…

    Novak koristi prostor individualnog sporta, a pitanje dokle?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter