0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

PREMIJER LIGA: Liverpul igra lep fudbal, ali mu nešto fali da bi pobeđivao (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.16 u 15:22

U prvom meču 3. kola Premijer lige Totenhem i Liverpul su remizirali na Vajt Hart Lejnu rezultatom 1:1 (0:1).

Liverpul ove sezone neće imati evropskih obaveza, pa se očekivalo da će biti nešto lakše igrati u Premijer ligi, ali je Klopova mašina posle uvodne pobede nad Arsenalom u gostima, počela ozbiljno da ‘štuca’.

U drugom kolu u gostima Barnliju doživeli su poraz od 2:0, a u trećem vezanom gostovanju na startu prvenstva Liverpul se vraća sa samo sa jednim bodom. Jeste rival bio Totenhem, klub koji  igra Ligu šampiona ove sezone, ali po svemu viđenom, upravo će ‘pevci’ biti zadovoljniji bodom.

Liverpul je svoj veći posed i terensku inicijativu krunisao tek u 43. minutu kada je Lalana sapleo Firmina u kaznenom prostoru, a Džejms Milner doneo vođstvo ‘redsima’.

Ipak, ponovo tim Jirgena Klopa nije imao pravu reakciju, već su Sparsi preuzeli kontrolu meča i u drugom poluvremenu više kidisali na gol Minjolea. A on je poklekao u 72. minutu kada je Dani Rouz pogodio bliži ugao i zatresao mrežu za 1:1.

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, iako je Liverpul napadao i čak Matip pogodio prečku gola Vorma, ali će se kući vratiti samo sa jednim bodom i ukupno svega četiri iz prva tri kola.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 3. kolo:

subota, 27. avgust:

Totenhem – Liverpul 1:1 (0:1)
(Rouz 72 – Milner 43p)

16.00 Čelsi – Barnli
16.00 Kristal Palas – Bournemaut
16.00 Everton – Stouk
16.00 Lester – Svonsi
16.00 Sautempton – Sanderlend
16.00 Votford – Arsenal
18.30 Hal – Mančester junajted

nedelja, 28. avgust:

14.30 VBA – Midlzbro
17.00 Mančester siti – Vest Hem

[/stextbox]

 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter