2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO „DELIJAMA“ NEĆE SMETATI: Još jedan stranac odlazi iz Zvezde?

Objavljeno: 27.08.16 u 10:54

Sve je izvesnije da će Aleksandar Katai u nedelju odigrati poslednji meč za Crvenu zvezdu, a na izlaznim vratima je i Ugo Vijeira.

To bi bio veliki udarac za šampiona Srbije, jer su njih dvojica bili i jesu udarni tandem tima.

RASTANAK: Zvezda ostaje bez najboljeg, možda i bez ‘ljubimca’ Delija?

Ono što navijačima tog kluba, bar prema trenutnom raspoloženju, neće posebno zasmetati je najava mogućeg odlaska još jednog novog pojačanja.

Prema pisanju Sportskog Žurnala, Pablo Mouče, bi mogao već posle nekoliko meseci da ode iz kluba.

– Sve glasnije se oko najvećeg srpskog stadiona govori da će se rastati Crvena zvezda i Pablo Mouče. Kada se sagledaju učinak Argentinca u evropskim kvalifikacijama i činjenica da nije doveden samo za Superligu, najbolje je rešenje da ode, jer najtrofejniji srpski klub može do titule i sa Srnićem ili Plavšićem na desnom krilu, piše taj portal.

KAD PORASTEM BIĆU… Nećete pogoditi o čemu je maštao Srđan Plavšić (FOTO)

Mouče, ipak, prema pisanju tog portala, neće napuštati klub dok ne pronađe sredinu gde će imati bar približnu platu kao u Ljutice Bogdana.

Mouče je u dresu Zvezde odigrao devet utakmica i zabeležio dve asistencije, a posle meča sa Sasuolom dobio je najviše zvižduka.

0
0

2 Komentara

  1. Pokusavaju da stvore haos u zvezdi naslovima i pricama o nekakvoj katastrofi. Ispade veci neuspeh Zvezde sto ispade u zadnjem kolu nego Partizana u prvom. Muce nije za nasu ligu ali zato Leonardo jeste? Doveli su ga za Evropu ili za nasu ligu? Podrska svim igracima i treneru nismo mi komsije koje kada ide nema niko boljih a kada se gubi uprava napolje. Muce da ostane pa da punimo ove crno-bele ljaljane sa pet i vise razlike a da razlika u bodovima posle podele bude preko dvadeset.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter