0
Košarka

FOTO: STARSPORT

AMERIČKI NOVINARI U EUFORIJI: Teodosić i Jokić tandem u Denveru? To bi bilo epski! (FOTO)

Objavljeno: 27.08.16 u 14:41

Miloš Teodosić je opčinio celu planetu nastupom na Olimpijskim igrama, a poseban utisak ostavio je na medije u SAD. Zato ga neki već prizivaju da dođe u NBA.

Trojica novinara portala denverstiffs.com, Tim D’Elia, Adam Mejrs i Gordon Gros napravili su analizu nedavno završenog košarkaškog turnira u Rio de Žaneiru na kom je SAD očekivano osvojila zlato, a srebro zasijalo na grudima reprezentativaca Srbije.

Kroz njihove komentare provejavalo je, naravno, ime Nikole Jokića, već godinu dana člana Denvera, ali i još jednog srpskog košarkaša – Miloša Teodosića.

Gordon Gros:

– Gledajući Teodosića i Jokića kako igraju protiv SAD u grupnoj fazi bio je moj omiljeni momenat turnira. Uživao sam gledajući ih kako igraju zajedno i kako Jokić izbija u prvi plan. Kasnije, kako su članovi selekcije SAD pričali sa Teodosićem o dolasku u NBA, njegova nada da bi to moglo da se desi, povećala je moju.

– Miloš umesto Džamira Nelsona? To bi bilo epski. Teodosić bi bio perfektna opcija za drugog plejmejkera. Ali siguran sam da bi on želeo da bude starter, zato bih uzeo Bogdanovića umesto njega. Kada se radi o talentu, Teo je moj izbor.

Tim D’Elia:

– Miloš Teodosić! Taj čovek je uništio Australiju. Ubacio im je 22 poena i podelio pet asistencija u polufinalu i sam odveo Srbiju u finale. Verovatno ću zauvek pamtiti ono što je uradio Ozijima, voleo bih ga vidim u Denveru.

Sve njihove recenzije pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter