5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK: Zvezda ostaje bez najboljeg, možda i bez ‘ljubimca’ Delija?

Objavljeno: 26.08.16 u 19:52

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, što je upalilo finansijski alarm na stadionu „Rajko Mitić“.

Zvezda nije uspela da se plasira u evropska takmičenja. To je odmah bio znak za upravu da krene u potragu za novcem, jer je doveden veliki broj igrača sa velikim platama. Kako ne bi došlo do kolapsa potrebno je prodati pojedine, to jest tražene igrače. To znači da već posle gostovanja u Novom Pazaru, Crvena zvezda može da ostane bez najbolejg igrača. Naime, Aleksandar Katai je blizu odlaska sa našeg najvećeg stadiona. Srbobranac je na meti Briža, ali i ima i konkretnu ponudu iz Italije, tačnije Atalante. Ona je teška između dva i tri miliona evra, ali uprava Crvene zvezde ne prihvata ništa bez tri miliona evropskih novčanica. Pregovori su u toku kako saznaje HotSport.

NEPOSREDNO POSLE MEČA: Najbolji igrač Sasuola sa majicom Partizana ‘proslavio’ eliminaciju Zvezde (FOTO)

Zvezdu bi mogao da napusti i drugi najbolji strelac iz prošlog prvenstva. Iako je istkao da bi rado ostao u crveno-belom dresu, jasno je da Hugo Vijeira nije zadovoljan, te da bi i on do 1. septembra mogao da spakuje kofer. Ipak, problem bi moglo da bude to što sada Portugalac nema konkretne ponude na stolu. To ne znači da ih neće biti i da Zvezda neće zaraditi od 1,5 do dva miliona evra na odličnom napadaču.

MRŠAVO I JADNO: Slab učinak srpskih klubova, prikupljeno jedva preko 10 bodova

0
0

5 Komentara

  1. Ovo se zove neplansko poslovanje jednog kluba.Bozivuc govori o potrebi da se tim sacuva i izvrsi dodatna doselekcija kako bi mogli bar malo ravnopravno da igramo Evropu,a ovamo s druge strane tim duplo oslabljuju.Sto ce reci da cemo sledeceg leta jos slabiji krenuti u kvalifikacije. Znaci samo PRIVATIZACIJA spasava.

    0
    0
    Odgovori
  2. >>>>>>> BOJKOT do PRIVATIZACIJE ! ! ! ! ! TO JE JEDINO RESENJE ZA ZVEZDU I SAV PROFESIONALNI SPORT U SRBIJI, ALI PRVENSTVENO PRIVATIZACIJE ZVEZDE I PARTIZANA <<<<<<<<<<<<<<>>>>>> BOJKOT do PRIVATIZACIJE ! ! ! ! ! TO JE JEDINO RESENJE ZA ZVEZDU I SAV PROFESIONALNI SPORT U SRBIJI, ALI PRVENSTVENO PRIVATIZACIJE ZVEZDE I PARTIZANA <<<<<<<<<<<<<<<

    0
    0
    Odgovori
  3. Nema brige,
    Sta nas briga za Vieru imamo mi perspektivu Sikimica iz centra za socijalni rad.
    Uh Bozovicu da li si ti svestan sta cinis. Ali je zaboravih ti si trener bice kako ti kazes.

    0
    0
    Odgovori
  4. Prodaće se najbolji igrač da bi se obezbedile plate Kahrimanu, Fibelu, Moučeu, Ruizu, Le Teleku i Božoviću. Ima li tu logike.Novca će biti do Božića, a posle mora još neko da se prodaje da bi ova ekipa ostala da se uigrava za naredne tri godine. Posle tri godine, ovakav način rada će dovesti klub na ivicu provalije. Neće država moći stalno da baca pare, a rezultata nigde. Ostali sportisti i udruženja sve više dižu glas protiv ovakvog ulaganja u propale klubove , bez ikakve kontrole i uvida u trošenje ogromnih para.

    0
    0
    Odgovori
    • To su zakoni tržišta i niko nije izmislio toplu vodu,tako funkcionišu svi klubovi.Nekog moraš prodati,da bi ostali dobili platu a gotovo uvek prvo idu najbolji.Prodaće oni još nekoga osim Kataia a prodaće i u zimskom prelaznom roku,kada će dovesti nove igrače i tako u krug.Neće skoro niko ostati 3 godine u to budi uveren.Da je neko drugi trener,malo solidniji od Božovića,Zvezda bi već sada ušla u LŠ ali on očigledno ne zna da spremi igrače i uigra ekipu.Daj bože da se već na zimu pronađu novi klubovi za Fibela,Ruiza,Moučea,možda i Kange a već sada bi mogli da udome i Le Taleka.Pare se kontrolišu ali procenti oko ugovora i prodaje su ono što niko ne može da kontroliše i tu se tale svi vodeći faktori u klubovima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter