16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEPOSREDNO POSLE MEČA: Najbolji igrač Sasuola sa majicom Partizana ‘proslavio’ eliminaciju Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 26.08.16 u 16:17

Mnogi fudbaleri i trener Sasuola bili su oduševljeni navijačima Crvene zvezde posle sinoćnjeg meča, ali izgleda ne i najbolji među njima.

Domeniko Berardi i sinoć je, kao i u prvom meču u Ređo Emiliji, zatresao mrežu Crvene zvezde.

Posle utakmice, na aerodromu ‘Nikola Tesla’ Berardi se uslikao sa jednim navijačem Partizana i majicom najvećeg Zvezdinog rivala na kojoj je pisalo ‘Humska 1’ i ‘Bianconeri’ na italijanskom, što naravno znači crno-beli.

Sa namerom ili ne, tek, navijač Partizana je na pravi način iskoristio priliku da Berardija makar na trenutak privoli beogradskim crno-belima.

0
0

16 Komentara

    • I vi ste se sklanjali,kolko se secam…nije ovo Toletova liga pa da se svi sklanjaju kao sto su vama nekada.Evo,vec nakon 6 kola,nisu hteli da vam se sklone 4 ekipe a 3 su vas i pobedile.Za Evropu se prvo Zaglebje nije sklonilo i tu ste se pokazali.Ne razumem da neko ko je mnogo gori i ispao jos u prvom kolu,proziva nekog ko je za njega pojam i vasiona.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ova grobadija su tipican primer Srba koji su se u proslosti pokatolicavali i islamizilari prodavajuci veru za veceru, tipican primer retardiranih kompleksasa, danas sa takvima u „susjedstvu“ , a i ovde najvise imamo problem.

    0
    0
    Odgovori
  2. To su ti grobari,najveci Srpski olosi,zbog njih nam i jeste fudbal gde je,sa namestenim titulama,samo ja bih predlozio da se pehar u kupu pre nekoliko godina dodeli Vojvodini,posto je to bila najveca kradja u nasoj istoriji,posto nismo mogli kod Karadzica bar sad mozemo da ispravimo ono sto je pokradeno,hvala !!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Каква бе то секта кукла ти.мајка хахахаха ВЕЧИТА ОСЕСИЈА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА !!! ПОЧЕЛИ СУ ЗА ПОЛА ПЛАНЕТЕ ДА НАВИЈАЈУ СВЕ ПРОТИВНИКЕ ДОЧЕКУЈУ ПРАТЕ ХАХАХС ПРАВА СЕКТА ЗАРАЗНА КОЈУ ЛАГАНИ АЛИ СИГУРНО ГАСИМО

    0
    0
    Odgovori
  4. Prišao mu neki musavac koji je u sred sezone kupanja, pokazao majicu, i odmah ispada da je Bererdi to hteo. Previše lupate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter