0
Domaći fudbal

FOTO: fkvojvodina.rs

LALATOVIĆ: Prošli bismo da smo prvi meč odigrali u gostima (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.16 u 08:45

Srbija ni ove godine nema predstavnika u evropskim fudbalskim takmičenjima. U poslednjem kolu ispali su Zvezda i Vojvodina.

Vojvodina je eliminisana u duelu sa holandskim AZ Alkmarom. U Novom Sadu je bilo 3:0 za AZ, a u revanšu nije bilo golova. Vojvodina je ispala, ali se nije obrukala.

NIŠTA OD ČUDA: Remi u Alkmaru, AZ u Ligi Evrope

– Čestitam mojim igračima na igri koju su prikazali večeras, jer nije bilo lako odigrati ovaj meč nakon prethodnog poraza od 0:3. Kada sad saberem utiske, mislim da bismo imali mnogo veće šanse za prolaz da smo prvi meč igrali ovde. U našem Novom Sadu su nas koštali jeftino primljeni golovi, a ovde smo videli da, pogotovo uz disciplinovanu igru u defanzivi, možemo da igramo protiv njih. AZ Alkmar je zasluženo prošao u Ligu Evrope, ali ostaje žal, jer mislim da ni u prvoj ni u drugoj utakmici nismo bili nadigrani. Večeras smo imali svoje šanse, baš kao i AZ Alkmar, pa mislim da je ishod meča realan. Na osam utakmica u Evropi ove sezone ostvarili smo dobre rezultate, jer smo imali četiri pobede, tri remija i samo jedan poraz, čime smo osvojili dosta bodova za klub, ali i za srpski fudbal. AZ Alkmaru želimo mnogo sreće u holandskom prvenstvu, kao i u Ligi Evrope, rekao je Llatović.

(Izvor:youtube/Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter