4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KARASI ZABRINUT: Stranci su loši, ko će zameniti Kataija?

Objavljeno: 26.08.16 u 11:48

Još jedna prilika da Zvezda zaigra u Evropi je propuštena. Jedna od legendi tog kluba, Stanislav Karasi, izrazio je strah šta će na dalje biti s klubom.

Ne samo da Zvezda nije prošla, već će u narednim danima ostati i bez najboljeg igrača. Sve je izvesnije da će Aleksandar Katai ipak igrati u Evropi i to u Ligi šampiona, jer je za njega „zagrizao“ Briž.

Upravo to je ono što plaši Karasija, jer, po njegovom mišljenju, Kataija nema ko da zameni.

SRCE PUCA OD TUGE: Reakcija dečaka kada je saznao da Katai ide iz Zvezde (VIDEO)

– Ono što smo priželjkivali u srcu nije se dogodilo, nismo ostali u bubnju za žreb za narednu rundu. Italijani su pokazali da su mnogo jači od nas. Zabrinjava sve ovo, jer Crvena zvezda pada fudbalski i ne znam kako ćemo dalje sa ovakvom igrom i igračima. Ako Katai bude slučajno otišao ne znam kako će Zvezda funkcionisati bez njega, jer je u poslednje vreme jedini koji daje golove, sprema akcije. Ne vidim ko može da ga zameni. Stranci su zaslužili kritike, mislim da su i malo dobili. Ne vidim kvalitet o kome se priča stalno, lično sam za to da se jedna grupa stranaca rastane sa Crvenom zvezdom, rekao je Karasi  za Sportski Žurnal.

0
0

4 Komentara

  1. Lupne covek glupost i ostade ziv.
    Prvo:Zvezda ima odredjeni kvalitet koji do sada ni jedna ekipa nikada nije imala uJSL.
    Znaci 5 puta je bolja od bilo koje ekipe u JSL.
    Drugo:Nije Katai jedini igrac u Zvezdi pa sad akjo ode Zvwzda se raspade.Ima tu puno dobrih igraca koje ce Grof da kanalise na pravi nacin.I sam Katai kad je doso nije igrao ni deseti deo kao sto sad igra.
    Trece:Strance koje smo doveli su odlicni .Neko se odmah snaso neko nije.Za novac za koji smo ih doveli oni su experti a novac je 0 dinara.

    Zato ako hocete da pomognete mojoj Zvezdi , onda je podrzite i ne vodite politiku umesto ljude koji su se uhvatili kad je bilo najteze.
    Bice ova Zvezda prava za 3 godine,samo da ostane Grof.

    0
    0
    Odgovori
    • realno katai i kanga najbolji igraci zvezde ………….. od stranaca jos dobar donald i le talek na zadnjem veznom, onja mouche isti stil igre ko babovic (nema desnu nogu) a babovic izmislio fudbal za njega pa se zapitaj koliko je dobar, plavsic bolji od sve i jednog tog stranca, i vise je pokazao za svojih par minuta nego oni za par utakmica, srnic recimo po meni nije neka klasa igraca ali je borben i daje srce i vise ce pruziti opet od tih izvikanih stranaca ………….sve u svemu mislim da ti pricas gluposti, bez kataia zvezda dosta oslabljena ……………. a to sto poredis kvalitet zvezde sa ostatkom lige, recimo samo da su po meni ostli mnogo losi a ne zvezda toliko dobra ………….. pravo merilo je evropa, i dok se bude poredilo sa surdulicom i backom nema napretka

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter