5
Evropske lige

PATRIOTA: Biševac napustio Lacio zbog Kosova i Metohije?

Objavljeno: 25.08.16 u 10:30

Kako su Mateja Kežman i sam reprezentativac Milan Biševac potvrdili, iskusni defanzivac je napustio Lacio i vratio se u Francusku.

Kako prenosi list Alo, Milan Biševac je odlučio da posle osam meseci napusti Rim i vrati se u Francusku. Razlog su kašnjnje plate, ali i sukob sa sportskim direktorom Igli Tarom. Do nesuglasica je došlo oko srpske pokrajine Kosova i Metohije, odakle je Milan Biševac rodom.

– Povratak u Ligu 1 i Francusku označava moj povratak drugoj kući. Jako sam srećan zbog toga – napisao je na Tviteru, Milan Biševac.

On je postao novi član Meca, ekipe koj je prošle sezone izborila plasman u „elitu“. Biševac, koji naredne sedmice puni 33 godine, u Francuskoj je osam godina nastupao za Lens, Valensijen, Pari Sen Žermen i Lion. Karijeru je počeo u beogradskom BASK-u, a igrao je još za Bežaniju, Železnik i Crvenu zvezdu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 19 utakmica.

0
0

5 Komentara

  1. E moj brate, znamo mi da je kosovo srpsko i ostace veke i vekova dok postoji nas narod, ali da se odrices necemu zbog politike i ljudi koji podupiru politicke nepravde i da se spustas na njihov nivo, to nemogu da shvatim. Pare su pare, ako moze bolje onda razumem. Nek ti je sa srecom!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter