0
Košarka

NBA: Muke po Lejkersima – koji Brajantov broj povući? A ni Kobi ne pomaže… (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.16 u 16:12

Odgovor Kobija Brajanta na pitanje koji bi broj trebalo da bude povučen od strane Los Anđeles Lejkersa, „8“ ili „24“, pogodio je srž njegove karijere.

Kobi Brajant je završio karijeru, ali njegov uticaj na događanja u ligi još nije prošao, Tačnije, ostale su dve stvari – inicijacija u Kuću slavnih, kao i, ništa manje bitno, povlačenje dresa od strane Los Anđeles Lejkersa.

I dok kod prvog nema problema, drugo pitanje donosi jednu neočekivanu muku – koji broj povući? Brajant je po dolasku u Lejkerse obukao broj „8“, i pod tim brojem je osvojio tri titule, dok je sa Šekilom O’Nilom činio jedan od najboljih tandema u istoriji lige.

Potom je došlo do promene – obukao je „24“ i uzeo dve titule, maltene sam.

Novinarka ESPN Ramona Šelburn upitala je Brajanta koji broj bi trebalo da povuče ekipa iz Los Anđelesa, na šta je usledio njegov brutalno iskren, ali verovatno odgovor koji je jedini istinit, i koji na najbolji način pokazuje kakvu karijeru je Brajant imao:

– Za koji god da se odluče… Ali, ko god bude nosio onaj drugi, biće mu đavolski teško.

I u pravu je, jer će morati da izađe iz senke čoveka koji je radio ovo…

(Youtube/NBA Countdown)

(Youtube/Kobe Can)

A to, priznaćete, neće biti ni najmanje lako.

Koji broj bi po vama Lejkersi trebalo da povuku?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter