0
Kladionica

FOTO: STARSPORT

KLAĐENJE NA LIGU EVROPE: Verujemo u BATE Borisov i Crvenu zvezdu

Objavljeno: 25.08.16 u 16:10

Pregledali smo današnju kladioničarsku ponudu. Nije loše, može se izvući nešto korisno. Mi smo vam pripremili dva predloga.Večeras su na programu revanš mečevi poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Panatinaikos, Fenerbahče, Krasnodar, Alkmar, Anderleht, PAOK, Sasuolo i bečki Rapid su praktično već u prvom meču obezbedili jesen na evropskoj sceni, pošto imaju tri, a neki čak i četiri gola prednosti iz prvog meča.

Pregledali smo današnju kladioničarsku ponudu. Nije loše, može se izvući nešto korisno. Mi smo vam pripremili dva predloga:

BATE Borisov – Astana

Astana ima dva gola prednosti iz prvog meča (2:0). Pred beloruskim predstavnikom je težak zadatak, ali ne i nenadoknadiv. Ne možemo da tvrdimo da će obezbediti jesen u Ligi Evrope, ali verujemo u njihov trijumf na ovom meču. Imaju odličan igrački kadar, koji već duži vremenski period igra zajedno. Poseduju i ogromno iskustvo igranja na evropskoj sceni, i uz ogromnu podršku sa tribina verujemo da mogu do pobede.

Predlažemo pobedu domaćeg tima na ovom meču. MaxBet u svojoj Bonus Tip ponudi nudi sjajnu kvotu – 2,00.

Crvena zvezda – Sasuolo

Verovatno samo najveći optimisti u crveno-belom taboru veruju u ubedljivu pobedu na ovom meču, te plasman u Ligu Evrope. Zvezda je bila deklasirana u prvom meču. Štaviše, usudićemo se da kažemo da crveno-beli mogu biti zadovoljni što su izgubili „samo“ 3:0. Međutim, i pored toga, sigurni smo u to da će na svom terenu pružiti dostojniji otpor Italijanima, koji će usled ogromne prednosti iz prvog meča biti nešto opušteniji u Beogradu.

Predlažemo duplu šansu 1X na Zvezdu. MaxBet daje primamljivu kvotu – 1,45, koju možete da iskoristite na nekom tiketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter