0
Košarka

KRAJ: Stefan Marković potvrdio oproštaj od dresa ‘orlova’

Objavljeno: 24.08.16 u 11:35

Kao što je juče nagovešteno, Stefan Marković je potvrdio oproštaj od nacionalnog tima Srbije.

Srbija je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila srebrnu medalju, a jedan od najiskusnijih reprezentativaca Stefan Marković uveren je da je to ogroman uspeh i da bolje protiv Amerikanaca nije moglo.

– Bez obzira na to što smo izgubili finale, srebro je ogroman uspeh, gledajući put koji smo prešli. Ne znam da li je neko pre nas, iz finala došao do poslednjeg meča na olimpijskom turniru. Napravili pravi posao, ali nismo imali snage u finalu. Možemo na srpski mentalitet da dođemo blizu, ali SAD ima 12 suprestarova, spremnih da igraju 40 minuta na visokom nivou, uz to nisu imali mnogo posla do tada, za razliku od nas koji smo se istrošili.

OPRAŠTA SE OLIMPIJSKIM SREBROM: Srbija ostaje bez ‘duše’ reprezentacije?

Miloš Teodosić je juče najavio, a sam Pefi Marković potvrdio da se oprašta od dresa sa nacionalnim grbom.

– Do pre neki dan nedostajalo mi je olimpijsko odličje, a evo sada je i ono tu. Zaokružio sam u reprezentaciji sve što sam mogao. Odigrao sam tri velika finala. Počastvovan sam i privilegovan što sam bio deo svega ovoga – dodao je Marković koji ima i svetsko juniorsko zlato iz finala baš protiv SAD 2007. godine.

NEPRIMERENO? Poznati američki komičar se ponizno šalio na račun Srbije (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter