2
Domaći fudbal

NAJDRAŽI NAVIJAČ: Uz njegovu podršku, Zvezda sigurno može do čuda! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.16 u 19:15

Navijači Crvene zvezde će poludeti od sreće kada budu videli ko će biti pored njih na tribinama.

Zlatni srpski olimpijac, Davor Štefanek, rekao je za „Zvezda TV“ da će se sutra naći na stadionu „Rajko Mitić“. Takođe, Štefanek je otkrio da, zahvaljujući svojoj majci, od malih nogu navija za crveno-bele.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Takođe, svoje viđenje početka ove sezone crveno-belih dali su Darko Lazović i Dejan Stanković.

(Youtube/Crvena zvezda)

Fudbaleri Crvene zvezde sada će imati verovatno najveći mogući motiv da daju i više od sopstvenih mogućnosti.

Gledaće ih olimpijski šampion. A to, ipak, nije mala stvar…

BOŽOVIĆ PRED SASUOLO: Navijački bol je mali, pogledajte Siriju!

0
0

2 Komentara

  1. Hahaha,gde je sada onaj idiot,koji je komentarisao neposredno nakon osvajanja zlatne medalje ovog rvaca,da je Vucicu krivo sto grobar osvaja medalju za Srbiju.Verovatno je ortak nekom novinaru sa ovog portala jer sam ja slao par poruka,u kojima se vidi Stefanek u Zvezdinoj opremi,da demantujem idota u onome sto pise ali mi nazovi novinar nije hteo objavi nijedan komentar u vezi toga.Nazalost,mnogo glupih ljudi ima u nasoj zemlji,pogotovo onih koji misle da im je za sve u sportu kriv Vucic,ne gledajuci sebe ili jacinu klubova za koje navijaju.

    0
    0
    Odgovori
    • A i ti si glup ocigledno, jedina bitna stvar da je doneo medalju sa OI a to za kog on navija ama apsolutno me ne zanima, moze da navija i za Jastrebac to apsolutno nije bitno. Kao sto nije bitno ni to sto ce biti na tribinama, moze da dodju svi sportisti koji navijaju za CZ da podrze svoj tim ali to nimalo nema veze sa prolaz CZ u daljem takmicenju, nada postoji ali realnost je sasvim drugo.. Ne odlucuju pune tribine nego onih 22 igraca na terenu 😉

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter