3
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Iz mraka u borbu za Evropu, Realu sa Nišave isekli struju

Objavljeno: 24.08.16 u 17:30

Fudbalerima Radničkog iz Niša oduzeta je mogućnost da se u miru pripreme za meč narednog kola Superlige Srbije, pošto je na stadionu Čair isečena struja.

Srpski fudbal iz dana u dan ponire sve dublje u blato. Klubovi nemaju para za osnovne potrebe, a to povlači sve ostale probleme. Kako je boriti se sa njima najbolje znaju u Radničkom iz Niša. Slavni srpski klub ostao je bez struje. Naime, EPS je odlučio da Realu sa Nišave iseče struju zbog duga oko četiri miliona dinara. To je dovelo do opšteg kolapsa, igrači su nezadovoljni jer nemaju uslove za trening, ne mogu da se presvuku ni istuširaju. Pitanje je kako će klub uopšte dočekati meč sa Lučanima dolazećeg vikenda. Izjavu za HotSport dao je kapiten Radničkog Aleksandar Jovanović.

– Klub smo koji gaji evropske ambicije. Borimo se za Evropu, ali uslove za rad nemamo. Nezadovoljstvo je veliko. Kako da normalno treniramo kada nemamo osnovnu potrebu kakva je struja. Nadam se da će se problem što pre rešiti i da ćemo moći maksimalno spremni da dočekamo Mladost za vikend – rekao je Jovanović.

Nema dileme da je ovo novi šamar srspkom fudbalu. HotSport poziva nadležne da pomognu u rešavanju ovog problema, kao i FS Srbije da pomogne ponosu južne Srbije – Realu sa Nišave.

0
0

3 Komentara

  1. Због оваквих глупости, које нам се догађају треба да негујемо и и одржавамо омладинску школу, како би стварали играче, имали за продају и клуб на неки начин имао изворе прихода и живео. Сем Мркића који је тренутно*тражен* и то да није његовог тате Саше бившег играча и тренера Раднички нема играча да понуди на тржишту. Све је ово одраз лошег рада у омладинској школи.у којој влада хаос. Сада је на реду чистка генерације 99. годиште,дивне и вредне деце. а све због појединаца и рекламирања приватног клуба јер је по завршетку сезоне доведен тренер из приватног клуба а он са собом доводи деветоро своје деце/шушка се да су ушли са парама/ тако да настаје чистка деце која су годинама тренирала у клубу. Резултат тога свега је три пораза заредом и агонија омладинаца у квалитетној лиги. Лепо рече Ас Радничког да у клубу сада играју деца чији тата вози бољи џип.Не цени се рад и квалитет.Све вредно и добро од тренера/Аца К/.играча/већина отишла у Синђелић и Жељу/ је најурено зарад промоције и воље појединаца. У клубу влада у омладинској школи хаос. Зато и долази до свега овога да клуб нема струју и основне ствари за ради и живот

    0
    0
    Odgovori
  2. Очекујемо да и Радничком држава уплати неопходна средства, као што је то урадила Звезди. Сви државни клубови су једнаки.
    Или су неки, ипак, једнакији?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter