0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SUZE NAŠIH ŠAMPIONKI: Emocije obuzele Tijanu i Milicu po dolasku u Beograd (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 23.08.16 u 14:32

Srpske tekvondoistkinje Tijana Bogdanović i Milica Mandić, kao i bacač kugle Asmir Kolašinac, sleteli su u Beograd posle dugog puta iz Rio de Žaneira.

Srpske heroine, jedna iz Londona, druga iz Rija, stigle su u Beograd posle Olimpijskih igara koje su našem tekvondou i Srbiji donele radosti.

A po sletanju na aerodrom ‘Nikola Tesla’ bilo je i emocija. Kako i ne bi. Pogledajte samo susret 18-godišnje Tijane Bogdanović sa majkom posle osvojenog srebra.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Otkad sam krenula na putovanje ka Riju sa mojim timom pre dve godine, sazrela sam i mnogo naučila. Rad se isplatio, a sada videm da kada imaš san može da se ostvari, uz odricanja. Imala sam veliko iskustvo u Riju, to je deo odrastanja za mene Milica je divna osoba, veliki sportista i uz trenera Jovića deo ove medalje – izjavila je Tijana Bogdanović.

Milica Mandić takođe je zaplakala kada je govorila o tome koliko je ponosna na svoju koleginicu.

– Osećam se kao deo tima koji je osvojio medalju. Iako ja nisam uspela, svi mi smo tim. Tijana je sve izdržala, ponosna sam na nju, dok ja nisam uspela da se izborim sa brojnim okolnostima – rekla je Mandić na ivici suza, koja nije mogla da prežali što se takmičila sa povredom šake.

Trener Dragan Jović pomalo i dalje žali za propuštenim zlatom Tijane i medaljom Milice.

– Verujemo u ovo što radimo.  Mnogo smo godina radili za ovaj rezultat, zadovoljni smo srebrom, ali ostaje žal za zlatom. Izmaklo nam je u poslednjoj sekundi, nešto slično kao Čaviću u Pekingu. Priznali su nam da je takmičarka iz Koreje pala, ali nijedna od 11 kamera to nije snimila i moj „celendž“ nije mogao da se bude usvojen – poručio je Jović.

Evo i kompletne atmosfere sa dočeka na aerodromu, kao i pres konferencije gde su obe naše sportistkinje pustile suze, ali radosnice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter