3
AdmiralBet ABA Liga

KATASTROFA: KK Vojvodina odustaje od svih takmičenja! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.16 u 12:38

I dok je danas aktuelna tema da li se ulaže ili ne u naš klupski sport, iz Novog Sada stiže katastrofalna vest za našu klupsku košarku.

KK Vojvodina je šturim saopštenjem obavestila savez da istupa iz svih takmičenja.

IVANA RAZJASNILA: Moja izjava nije bila odgovor Prlainoviću

Sa žaljenjem objavljujem da KK Vojvodina Srbijagas odustaje od svih takmičenja usled teške finansijske situacije, što praktično znači da klub prestaje da postoji u sportskom smislu.

KK Vojvodina Srbijagas i KK Novi Sad su ostavili dubok trag u srpskoj košarci jer su kroz ove klubove prošli brojni kvaliteni igrači i treneri, a u trenutnoj reprezentaciji koja uspešno nastupa na Olimpijskim igrama u Riu KK Vojvodina Srbijagas ima čak četiri predstavnika u vidu bivših igrača Nikole Kalinića i Nikole Jokića i trenera Miroslava „Mute“ Nikolića i Milana Minića.

Facebook stranica KK Vojvodina Srbijagas današnjim danom gubi smisao postojanja i više se neće ažurirati. Bilo mi je lično zadovoljstvo da uređujem ovu stranicu kako u dobru tako i u zlu ovog Novosadskog sportskog kolektiva.

SVIM BIVŠIM IGRAČIMA, TRENERIMA I OSTALIM SPORTSKIM RADNICIMA KOŠARKAŠKOG KLUBA VOJVODINA SRBIJAGAS ŽELIM PUNO SREĆE U NASTAVKU KARIJERA.

Zbogom KK Vojvodina Srbijagas… Piše na fejsbuk strani ovog kluba

 
 Vojvodina obavestenje
 
 
 
 
0
0

3 Komentara

  1. Tuzno, za razliku od kkcz koja je, takodje, prestala da postoji i njeno mesto je zauzeo drugi, privatni klub sa iznejmljenim imenom i grbom cz, pa eto obrasca kako i KK Vojvodina moze da opstane, bar sto se IMENA tice…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da znaš sam kako to ide,tvoj klub davno ne postoji evo 10 godina,igokea partizan mogli bi naučiti vojvodinu kako da postane drugi klub sa istim imenom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter