0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: Strahovitom odbranom izbio na čelo (FOTO)

Objavljeno: 22.08.16 u 13:30

Poznati su rezultati drugog kola HotSport fantazi Premijer lige.

„Rasni Momci“, a još rasnija odbrana, Nenada Dojčinovića podigli su ga na prvu poziciju posle drugog kola.

PREMIJER LIGA: Miroljubivo na “King Pauer stadionu” (FOTO) (VIDEO)

Svi njegovi defanzivci zabeležili su „klin šit“ u prošlom kolu! De Hea, Bejli, Otamendi i Vertongen imali su po šest poena, a predvodnik odbrane je bio Beljerin sa bonusom od tri poena na tih šest. Naravno, uz kapitena Aguera i Ibrahimovića u napadu, koji su mu ukupno doneli čak 39 poena, Nenadu prosečni vezni red nije naškodio. Treba napomenuti da je gospodin Dojčinović imao Berija u izmeni, koji je mogao da mu donese još barem 6 poena pride.

PREMIJER LIGA: ‘Građani’ iskoristili otvoreni Stouk i ‘spakovali’ im četiri komada (VIDEO)

Na drugom mestu je ekipa „Magelan“ bosansko-hercegovačkog učesnika, Jagoša Dakovića. I on ima Aguera i Ibrahimovića kapitena u napadu, ali njima je dodao sjajnog napadača Barnlija, Andrea Greja, koji je sa golom i asistencijom srušio Liverpul. Uz to i Mekoli pogotkom mu je značajno popravio poene.

PREMIJER LIGA: Čelsi ponovo u finišu do pobede, Liverpul razočarao navijače, Grujić debitovao (VIDEO)

Na trećem mestu ima isto toliko takmičara. Marko Palajić, Goran Kekerović i Mladen Stefanović dele treće mesto sa po 149 poena. Stefanović je imao čak 95 poena, a Palajić samo pet poena manje, dok je Kekerović imao solidnih 85 poena. Ruku na srce, „Propaliteti“ gospodina Palajića su bili za malčice bolji, ali „Vukovi sa Ontarija“ imali su iskorišćen bonus trustrukog kapitena na, naravno, jednom od dvojce „vanzemaljaca“, Zlatanu Ibrahimoviću.

HOTSPORT FPL: Bonusom do vrha tabele

Kompletnu tabelu možete videti OVDE.

Fantazi

Ako još niste napravili ekipu, uradite to što pre, jer već u subotu sledi prvi meč trećeg kola Premijer lige.

A oni koji imaju ekipu, a nisu ušli u ligu, to mogu slobodno da urade, a poeni će im se normalno, od početka, uračunati pri prvom ažuriranju tabele.

Šifru i sve ostalo za našu ligu, imate u linku ispod.

POČINJE PREMIJER LIGA: Igrajte “fantazi” s redakcijom HotSporta

Pripremio: Luka Totaj

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter