4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SVI NA STADION: Od ponedeljka u prodaji karte za meč Crvena zvezda – Sasuolo

Objavljeno: 21.08.16 u 10:30

Od ponedeljka počinje prodaja karata za drugu utakmicu Plej-Ofa Lige Evrope. Crvena zvezda i Sasuolo će po drugi put odmeriti snage u četvrtak, 25. avgusta, od 20 časova i 30 minuta.

U prvom duelu je bilo 3:0 za italijanskog predstavnika, a je Zvezdi potrebna velika podrška sa tribina napeg najvećeg stadiona.

NASTAVLJA PO STAROM: Miodrag Božović ponovo vređa novinare!

Karte za ovaj meč prodavaće se od ponedeljka, 22. avgusta, i to od 11 do 19 časova, a blagajne Marakane će u istom terminu raditi i u utorak, odnosno sredu.

U četvrtak, na dan meča, karte će se prodavati od 11 časova, pa sve do početka utakmice.

‘LUDNICA’ U REĐO EMILIJI: Evo kako su Delije grmele u centru grada da su ih čuli i čelnici UEFA u Nionu (VIDEO)

Cene karata za meč Crvena zvezda – Sasuolo:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Sever – 600 rsd;
Istok – 800 rsd;
Zapad – 1000 rsd;
Vip 1 i Vip 2 – 2000 rsd;
Vip Galerija – 3000 rsd;[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Gde je nestao internet navijač „grobar do koske“ ? Da li je izašao iz 4 zida ? Da li je otišao u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu da dobije dijagnozu jer mrzi sve oko sebe a pri tom se smeje samom sebi u 4 zida i to frustriranje ostavlja ovde slovima HAHAHA! Ima problem u svom dvorištu pa ne zna šta će sa samim sobom i šta dalje činiti. Vrti iste reči nekoliko puta, kopira isti tekst nekoliko puta, dodajući po koju reč. Videćemo sa kojim raznim nadimcima (sluge režima, Welcome to Srbija,.!. DAMIAN.!., Dark energy …) će nastaviti da komentariše a najpametnine bi mu bilo da mu neko pomogne i da se oslobodi isfrustriranosti i smejanja samon sebi.

    0
    0
    Odgovori
  2. A sto ce i da dolaze na stadion.kad samo vredjaju politicare.uefu.kosovo je srbija.jos time se ponose.i jos ko ce da gleda kako brukaju nas fudbal i zvezda i partizan.mozda misle da ce ih pobediti sa 4:0 .i proci dalje.

    0
    0
    Odgovori
    • momak,vi armijski pasnjak ne mozete da napunite ni real da dodje…Pun je samo kad gostuje veliki sampion!!!Konkretnije,kad 20000 stize delija

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter